Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtöknek ilyen gondjai lenének? (lent)
Koraszülött voltam (7. hónap) és a szívemben az egyik fő érbillentyű nem fejlődött ki, ezért lehet, hogy késöbb meg kell műteni és a cukorbetegség sem valószínűtlen. A műtét miatti vágások zavarnák a fiúkat?
Emellett asztmás vagyok. Nem nagyon merem elmondani senkinek, mert nem akarom, hogy sajnáljanak vagy gyenének tartsanak. Itt, név nélkül kérdezem a véleményeteket.
19:21
teis asztmás vagy és van szívprobémád?
emiatt nincs senkid :O
Hogyhogy? Mikor elmondtad visszautasítottak vagy mindenki tudja és ezért nem akarnak semmit tőled? :o
19:21- es vagyok :) és mint írtam NEM emiatt nincs most senkim ;) a lányok általában engem választanak mert a betegségem miatt tudják, hogy nem lehetek bajos gyerek;) és én általában 3. ismerkedő alkalommal szoktam elmondani, imádják a sebemet tapizni :D
amúgy nekem tüdő verő eret kellett beültetni
Nekem meg van egy 10 centi hosszú heg a lábamon.
A sebet akkor szereztem, mikor szaladtam hazafelé, elestem, és beleállt egy akáccsonk a jobb combomba. Teljesen szétszakadt a lábam, össze kellett varrni.
De én büszke vagyok rá, és mutogatom mindenkinek, hogy néézd, nézd, ez történt velem, az emberek szeretik az ilyesmit.
Egyszerű a válasz:
Aki szeret, az így is elfogad, aki meg nem, annak nem mindegy???
Nekem ugyan nincsenek vágásaim, viszont "láthatatlan" hegeim vannak. Más okból kifolyólag, és nem lehet látni, ugyanis a lábujjam egyik oldala mélyén van- :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!