Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kiscsaj (14-16 éves, pontosan nem tudom) fél tőled (25 éves - szerény személyem), az vajon pozitív, vagy negatív?
nagyon be van rezelve tőlem, szerintem azt tehetnék vele, amit akarnék (letaperolhatnám sötöbö). ezt pozitívumnak tartsam, vagy negatívumnak?
mármint, hogy fél tőlem. örüljek neki, vagy nem? ez voltaképp valamiféle tisztelet, nem? imádom, mikor félrenyel, elcsuklik a hangja, annyira édes, félrebeszél, össze-vissza motyog :))))
megérintem a karját, úgy összerezzen, mint valami nyárfalevél. lehet, hogy szeret?
"A kérdező kommentje:
egyébként az apja, mikor meglátott minket beszélgetni, nagyon felhúzta magát..."
Reméljük, hogy ez az állapot csak fokozódni fog, és a végén a sodrófát is kipróbálja rajtad. :D
Fúúú látom nagyon hasra vagy esve magadtól, h egy 14 éves oda van érted!
Jó nagy csicska lehetsz, ha ez büszkévé tesz.
Ahogy valaki írta, egy 14 évesnek nem kell sokat húzni a fejét...
Próbálkozz veled egykorúakkal!
25 évesen hol ráncos és kiégett egy nő??? Te vadbarom.
Atyaég, mekkora egy elcseszett állat vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!