Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elvárjátok hogy az 5. randin is a férfi állja a teljes számlát?
Én nem várok el ilyen szempontból semmit egy férfitól. Ha van olyan helyzetben, és megkérdezés nélkül kifizeti, akkor megköszönöm, esetleg felajánlom, hogy kifizetem a felét, de ha nem engedi, hát nem fizetem. Ha ennyire büszke, akkor inkább hagyom.
De általában úgy mennek a dolgok, hogy amíg nem vagytok hivatalosan együtt, szóval amíg csak randizgatás megy, akkor a férfi szokta addig állni a számlát. Legalábbis velem mindig így esett meg. Aztán, mikor már nem csak randizgatunk, hanem ténylegesen együtt vagyunk, onnantól kezdve már én is beszállok, mivel akkor már nem csak ő van meg én, hanem mi.
Ha valaminek azt pl. azt mondjuk: meghívlak sütizni, akkor természetes, hogy az fizeti, aki meghívta a másikat. Ha rossz anyagi helyzetben vagy, akkor hívd meg egy üdítőre, nem pedig vacsizni. Ha viszont ő hív meg, akkor neki illik fizetni.
Ha nem meghívás, hanem közös program, csak megéheztek, megszomjaztok és már a többedik randi, akkor a lánynak illik felajánlani, hogy felesben fizessétek. Ha pedig már együtt vagytok, nem csak randizgattok, megegyezéstől és anyagi helyzettől függ.
Ez csak az én ideálom, hogy természetes, hogy a pasi fizet?
30/F
Nem mondom, hogy nem tetszene a dolog, de nekem olyan kellemetlen. Az a kényszerképzetem támad, hogy mit gondola másik, ha egy vacsira sem tudom meghívni, akkor hogy gondoskodom, majd a gyerekünkről.
És akkor csodálkozunk mi férfiak, hogy a főnökeink nők.
Jól haladunk... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!