Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem csókolóztam, attól még lehet hogy jól csókolok?
Valahogy úgy érzem hogy menni fog és... xD
19/f :P
Öhm xD hát fogadtunk h nem kaphatom el a betegséget tőle xD amúgy csak barátok vagyunk :$ nagyon nagyon jó barátom :) és kitaláltuk h fogadjunk egy csokiban és egyik barátnője még ott volt és sürgetett h akkor neki veszünk 2 csokit ha nem lesz semmi. És akkor.. :)
De nem olyan volt mint amire számítottam és nekem nagyon gyorsan jött, egyből már bent volt a számban a nyelve és nem tudtam mit csináljak, nagyjából semmit sem csináltam vagy csak ösztönösen, a nyelvétől nem tudtam sok mindent :D
nekem ez kicsit gyors volt elsőre :D De azt mondta hogy ő elrontotta és én jól csináltam. De tényleg szerintem a fiúnak, vagyis nekem kellett volna irányítani de így nem tudtam :$ és én úgy képzeltem el hogy kb ugyanannyira vagyunk egymásban és nem ő bennem :D Ja meg persze úgy gondoltam hogy először csak szájrapuszi aztán nyelv nélkül és csak a végén nyelvvel de háát ez csak egy fogadás volt..
Csak az a baj hogy elmondta most utána hogy ő többet érez kicsivel mint barátság és nem tudom hogy mi legyen :$ Én nagyon szeretem mint barátot és nem akarom elveszíteni. Egy kicsit tetszik is, de ha járnánk és mégse lennék belé szerelmes akkor az neki nagyon rossz lenne és ezt nem akarom :( Ha én mégis beleszeretek úgy h továbbra is barátok vagyunk, inkább nekem legyen rossz.. :)
Végül barátságnál maradtunk.. szerintetek..? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!