Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon tényleg tetszem neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg tetszem neki vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy fiu(osztálytársam)mior meglát elkezd vigyorogni de csak ha ketten vagyunk akkor beszélget velem az osztályban mindig kerüli a társaságom de órán mindig "félszemmel" engem néz,de ha ránézek rögtön elnéz.Ez jelent valamit?Lehet hogy csak azért nem beszél velem mert ott vannak a haverjai kürölötte vagy csak nem jövök be annyira neki...

Nekem nagyon bejön a srác :)

2009. jan. 22. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki,csak lehet hogy ilyen téren félénk és nem tudja hogy hogyan viselkedjen. Bátoritsd!Te is nézd őt,mosolyogj rá....stb. De ha más lányokra is vigyorog akkor nem biztos hogy akar tőled vmit mert akkor csak jó csajnak tart de ennyi
2009. jan. 22. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaja értem hát mosolygós tipus de csak ugy nem kezd el vigyorogni csak ha meglát nem is köszön csak vigyorog.

Válaszokat még várok..:D

2009. jan. 22. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem mint ahhogy már volt egy pár ien kérdés: fél az osztály véleményétől! sztem próbáljatok meg suli után találkozgatni
2009. jan. 22. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!