Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még nem voltam Discoban, HELP?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem voltam Discoban, HELP?!

Figyelt kérdés

Nos az a problémám hogy még nem voltam discoban, és nem is igazán kedvelem a disco zenét, de állítólag holnap nagy buli lesz ahogy hallottam a haverokat, és hát lesz egy jó pár csaj akinek nincs palija... :D és hát nem tudom hogy kellene ott "táncolni"... vki linkelne vmi videót vagy esetleg leírja az alapot vagy ilyesmi? :D

16/f

2010. dec. 17. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
OMG. Az majd ott jön... Pff...
2010. dec. 17. 16:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak azért tűnik gázosnak a helyzet mert még nem voltál ilyen helyen. Régen amíg még én sem voltam addig azthittem hogy bénázni fogok. De csak csináld azt amit a többiek, ahogy ők táncolnak, a legbénább is megtudja csinálni, szóval ne parázz.
2010. dec. 17. 16:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Add önmagad egyébként szerintem meg a dolog jön magától az a lényeg hogy legyen egy kis ritmusérzéked de ha nincs akkor se dől össze a világ ha nincs.
2010. dec. 17. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer sem voltam, és nem is akartam menni. Ha nem csak egy menetre kell a csaj, hanem kapcsolatot akarsz, akkor javaslom ne ilyen helyen ismerkedj.
2010. dec. 17. 16:05
 5/12 A kérdező kommentje:
értem én... csak nem igazán hallgatok ilyen zenéket... kiskorom óta csak a rock megy :D
2010. dec. 17. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
mozogj piálj smárolj dugj:)
2010. dec. 17. 16:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is kiskorom óta a rock megy ;) mégis minden hétvégén diszkóba megyek :D először én is azt hittem, hogy bénázni fogok, de rájöttem, hogy nagyon egyszerű, csak nézed a többieket, aztán már azt veszed észre h te is csinálod :D ennyi.

16/l

2010. dec. 17. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Akkor ne is sűlyedjél le a diszkó szintjére!Én örülök hogy vannak még ilyen fiatalok mind amilyen te vagy,aki a ROCK zenét szereti!Én is a rockot szeretem,a csajaim is mindig rock zenét szerették!Bene merd tenni a lábad egy diszkóba mert kitagadlak a ROCKEREK közül!:D

Én soha nem mentem Diszkóba egy csaj miatt,járjál inkább frankó koncertekre,vannak ott f.asza kis rocker csajszik,ne sülyedjél le a diszkó patkányok világába!

A ROCK AZ ÖRÖK ÉS ELPUSZTITHATATLAN! OOOOOOO JJJJJJEAAAHHHHHHH

2010. dec. 17. 17:09
 9/12 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenem hogy mindent ki kell próbálni ;D és am sem fogok átpártolni a gépzenére :D
2010. dec. 17. 17:24
 10/12 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=TXY6vUNJlqI --- így kell csapatni a diszkóban bro
2010. dec. 17. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!