Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnik bejövök neki, akkor miért van ez?
A srácot év eleje óta bámulom. És ő is elég sokszor nézett engem meg sokszor összenéztünk. Múlt héten rajtakaptam hogy szabályosan bámul az ebédlőben. Ezen a héten azzal kezdte hogy folyton rám köszönt. Akárhányszor találkozunk mindig köszön meg mosolyog. Egyik nap pedig megyek a buszra az egyik osztálytársammal. Előttünk megy és egyszer csak megáll és megvár bennünket. És elkezdünk dumálni.(Előtte még sose beszéltem vele és amúgy nem is szokott köszönni) Ma meg a suliban ilyen fellépés szerűsége volt és a színpadról is engem nézett meg rám mosolygott. A próbákon is ezt csinálta már.
DE! Msn-en ha fenn van (akkor "sincs gépnél")nem ír. És ha írok neki hellot arra sem ír. Lehet hogy tényleg nincs ott de ez 4 alkalom után már nehezen mondható el.
Szerintem ezek biztató jelek, nyugi :)
18l
Mi lenne ha mondjuk te kezdeményeznél? Biztos hogy bejössz neki, csak lehet nem adsz egyértelmű jeleket, és nem tudja mit csináljon. Arra meg hogy msn-en nem ír, nem alapoznék.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!