Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnék?
Sőtét barna haj, már majdnem feket...
nagy zöld szemek
vastag száj
165cm
az alakommal kapcsolatosan nem vagyok teljesen megelégedve, mert lekéne adnom 5kilót
amúgy nagy mellem van, amit szeretek is nagyon:))
de amivel nem vagyok megelégedve azon igyekszem változtatni.
Persze tisztában vagyok , h nincs tökéletes ember, hogy mindenkinek vannak hibái csak gondoltam megkérdezem , h így , ilyen formában mennyire jönnék be ...:))
Előre is köszii:)
Akkor az jó, viszont szerintem egy kicsit leadhatnál :) Csúnya az ha nincs alakja, esetleg már úszógumik is kialakultak =)
Hát küldhetsz arról a 90/B-s mellekről igazán 1-2 képet :P:$:$:$
Nekem ennyi alapján nagyon tetszenél, de persze az arcon múlik a legtöbb. Sötétbarna haj is szép, zöld szemmel még szebb, vastag szájjal még szebb, meg a nagy ciciket is szeretem.
Éljen!
NEM b+ még képet is lusta vagy feltenni gratulálok, ha csak lebirod írni akkor ocsmány 1 teremtmény lehetsz bazze
._.
Ennyiből nem lehet megállapítani. Engem az arc az, ami megfog, azon belül is legfőképp a mosoly. Meg a személyiség.
Ezek csak számok, adatok, ezen belül még lehetsz visszataszító, vagy álomnő is külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!