Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti bele vágnátok egy olyan kapcsolatba?
Ha igazán szeretem, akkor igen.
Ha úgy érzed, nem maradna melletted, vagy nem elég kitartó, aki támogatna is téged, akkor várj vele, mert nem szeret eléggé.
a nők áltaálban szeretnek anyáskodni.
én simán... ezzel jártam már meg csúnyán, de megérte mert kiszedtem a depressziójából egy embert akit akkor szerettem.
vállald ha ő vállalja, de figyeld a reakcióit, nem mindenki birja. ha nagyon nem bírja mikor a gondjaidról beszélsz akkor hagyd, nem éri meg nehogy rontson a helyzeteden
Egyértelműen járnék a fiúval. Ha kölcsönösen szeretjük egymást akkor nekem nem teher a gondja. Mindenkinek van baja és nekem is volt ilyen időszakom amikor csak panaszkodni tudtam ahelyett hogy azt mondtam volna hogy 'szeretlek' mégis a párom kitartott mellettem végig, míg túl jutottam a mély ponton.
Szóval szerintem kezdeményezz és kitudja mit hoz a jövő. Szerintem érdemes vállalni a kockázatot.
:)
pont ien kapcsolatba vagyok jelenleg :))
elég sok problémája van a barátomnak,a családjával se igazán felhőtlen a kapcsolata..
én kitatrok mellette,mert szeretem.ha ő is szeret,akk szerintem melletted fog állni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!