Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bunkó vagyok ha minden csajt megbámulok?
Én igaz hágy lány vagyok, de én is ugyan ezt szoktam, hogy megbámulom, illetve jól megnézem a helyes srácokat, mármint akik bejönek nekem. Nem egyszer volt már rá példa, hogy annyira tetszett, illetve bejött nekem az illető, hogy még el is mosolyogtam magamat mikor szembe jött velem a járdán, és miután megpillantottam végig a szemébe néztem... Én is akarva akaratlan, nem tudom levenni róluk a szememet.
De ez hogy lenézően néznek az emberre ezek a műkörmös miss 3,14csák, az azért már...szánalmas. (Nem kell velük foglalkozni, szívtelen tuskó az ilyen egyedek 90%-a.)
Ez amugy, szerintem egyáltalán nem bunkóság, és még csak nem is lehet idegesítő, mivel ha az illető esetleg pesten jár, és nézi meg a csajokat/srácokat, minden nap más-más embert néz meg magának.
Remélem érthetően fogalmaztam! (:
16/L
lehet tul erősnek találják a szemedet:DDD
vagy a nézésed az a tipikus 'belelátok a bugyidba' néézés(:
és ezzel nincs is semmi baj, csak vlki nem szereti, meg ugye bár a szem a lélek tükre, és ez olyan intimszféra átlépésének tekinthető:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!