Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy csaj iszonyatosan dögös a strandon?
Elsősorban fiúkhoz, férfiakhoz szól a kérdés.
Tudom, hogy nem épp időszerű :D, de kíváncsi lennék, hogy majd jónéhány hónap múlva a falatnyi ruhák időszakában, amikor beindulnak a hormonok mivel dobhatnám be magam ;)
Feltétel a kis mini bikiniben a tökéletes test, kerek fenék, nagy cici, utolsó divat szerinti fürdőruha?
Vagy van akit ez már elriaszt?
Hogy néz ki az a lány a strandon akin minden srácnak megakad a szeme?:);)
Előre is köszönöm a válaszokat.
20/L
Köszönöm, hogy válaszoltatok:)
A linkelt csaj még női szemmel is dögös ;)
Szerintem a "ma 12:01" által belinkelt csaj fürdőruhája max. egy divatbemutatón megy el, nem hiszem, hogy a valóságban valaki ilyenben menne ki a strandra. Persze, lehet, hogy tévedek. Nekem kicsit idétlennek is tűnik, de a csaj tényleg nem rossz. Nekem az ilyesmik jönnek be inkább (egy gyors gugli alapján):
A színek (haj, fürdőruha) mások is lehetnek.
Szép:D Ez a csaj is nagyon helyes ;)
Nekem sajnos nincsenek ilyen cickóim:(
pedig nem bánnám...
Sztem attól, ha teljesen természetes.
És mindenkinek más jön be amúgy. Úgyhogy egységes recept nincs. Mondjuk az nem baj, ha valaki nem 100 kiló. De olyan is van akinek a nagyobb darab jön be.
Hát remélem, segítettem valamit...
Szép lábad van?
Ha igen, csinálj kézenállásokat a víz alatt úgy h a teljes lábszárad kiálljon a vízből, és nyújtsd ki egyenesre. Erre különösen a lábfétises fiúk szeme garantáltan megakad rajtad.
A ruha, stb. sztem annyira nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!