Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbolondít! De miért teszi ezt?
Ez így akkora ellentmondás, hogy ennyiből Kalambó se találná ki.
Egyébként több pasi is megcsinálta ezt veled, vagy csak feltételezed, hogy ez általános, és ezért a többesszám?
sezrintem ezutan ne legyel vele goromba,se ne feküdj a karjaiba.
csak játszik veled...
vagy ki akarta probalni a csabitasi kepességeit:D vagy csak egy balfa*z...
te tenyleg már...hogyan lehet valaki egy ekkora tuskó??
tenyleg aterzem a helyzeted!! enis hasonlot erzek....engem nem ölelget a srác,semmi,csak mikor epp kezdem elfelejteni,ramir msn-n vagy valami... és olyakat ir,h arra utal,h többet szeretne...persze en mindig adom a ,,csak barátok,, szerepet..marmint nem mondom neki,csak ilyen utalasokat..ősem mondja,h szeret.....csak mindig suliban is erzek valami olyat,h csak bolodit,és csak kivancsi,h meg e kaphat...ezert inkább játszom a hüvöset,amig be nem bizonyosodok rola,h nem csak jatszik vele........
szoval ez marha rossz,ha ezt csinaljak velünk:/ ez az egyik legutalatosabb a pasikban :/
15L
:))
nem azt akartam,h te tenyleg mar,hanem h de tenyleg mar:D
bocs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!