Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lany hivhat randizni fiut vagy csak forditva mukodik a dolog? 17/L
Nem kell elnézést kérni semmiért.
Nocsak mire nem jó a két e-mail cím. Az is milyen érdekes, hogy se az "URAM"-nak és se neked nincs még százalékolásod, ami azt jelenti, hogy friss regisztrált vagy.
Miiilyen éééérdekes... na mindegy;) Befejeztem;)
Akkor itt mindenki aki nem ért egyet veletek vagy új felhasználó, az ugyanaz a személy:D(még a lány is:Dsőt a kérdező is:D:D) jó sok e mail címe van:D:D
Vagy nem veletek hanem inkább csak VELED? Mindenki magából indul ki... ez a szánalmas szöveg a két e-mail címről.. megnéztem és két személy van aki egyenesen a tömeg ellen van és mindenki másnak beszól... érdekes módon mindig egymással egyetérve, puszit küldve.. és jóformán egymás után írva... lehet hogy ez a két személy nem is kettő hanem csak egy? Így olyan mintha nem csak egyedül lennél ilyen csodálatos gondolkodással megáldva;)
Na ez gáz... Ez olyan sötét mint éjjel a tyúkol:D
úr/18:D 92 május 16-án születtem, küldj privátot, válaszolok a saját címemről, felveszlek msn re akár még az FBI-t is rámküldheted ha még nem érzed magad elég hülyének:D:D
A "királynőhöz" és a barátnőjéhez!
Kedves leányzók!
Ne vigyétek már el magatokat annyira! Királynő? Ez vicces!
Fogjátok már fel, egy randi nem arról szól, hogy mit fizet a csávó! Oké, én azt megértem, hogy ha valahova elmentek, akkor vesz egy kólát vagy valami! De nem ez a legfontosabb dolog az életben, hogy lehúzd a "pasijelöltet"!
Amúgy meg, lehet, hogy az a fiú már elvitt egy NŐT már tópartra, vagy bárhova, ahova illik! Tanúsítom, tudja, hogy mi kell a nőnek! Csak ti még nem értitek!
Lehetséges, hogy sok fiú olyan, hogy henceg a pénzével! Ezt sok csaj kihasználja. Netalántán Te/Ti is olyanok vagytok? Mert ez szánalmas!:P
Amúgy meg, igen, 2010-ben élünk... Nem az ÓKORBAN! Egyáltalán nem ciki szerintem, ha egy csaj hívja a csávót! Semmi baja nem lex! Ahogy a közmondás is mutatja: Nem esik le a karikagyűrű az ujjáról!
A több e-mail címről meg annyit, hogy ne magadhoz/magatokhoz viszonyíts másokat. Lehetséges, hogy van olyan ember, aki több névvel, e-mail címmel regisztrál! De mi értelme? Semmi! A véleményed csak a sajátod marad!
Jah, és attól, hogy a 2 csaj, akik egymás után írnak folyamatosan,barátnők, és egymásnak nyaliznak ezzel, hogy dicsőítik egymást! Egóóó a köbön!
Máskor meg akkor beszéljetek, ha a neveteket is vállaljátok! Ne csak másoknak mondjátok, hogy mizu van!
Üdv: 17/lány
Jó de te nem számítasz, mert új regisztráló vagy:D még nincs százalékolásod... jaaahj butaaa olvass már vissza:D
Viszont én megtaláltam a mindent elsöprő MEGOLDÁST!!! Nézzétek meg a TWILIGHT-ot ! Bella arra ösztönzi a barátnőjét, hogy hívja el a srácot a bálba(randi), ha ő nem teszi meg!! Lányok a többit tudjuk... Bella ezzel a hozzáállással meghódította Edvárdot! Azt a csodavámpírt, aki nem döglik bele a napfénybe, hanem gyémántként ragyog benne! Meghódította Jacob-ot! Aki annyira jó pasi, hogy mi halandó emberek nem is vehetjük fel vele a harcot!! Ha ilyen lényeknél beválik, nálunk por paraszt egyszerű fiúknál mért ne válna be?!:-O
Ahj... hát nem igaz már:D:D
Kedveskéim!
Olvassatok már, ha gondolkodni luxus!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__36950..
Vagy keresőbe írjátok be, hogy lány hívhat fiút randira, és kidobja ezt!
Olvassátok el!
Nem egy ember nyilatkozik, és nem úgy ahogy ti 2 gondoljátok, és veletek párhuzamosan meg egy ember sincs! Erről ennyit!
Sok sikert az olvasáshoz!
És ahogy mondtam, vállalom a nevem!
András Helga voltam:D
Megkereshetsz, ha még mindig azt hiszed, hogy pasi vagyok!
Na pá...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!