Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lany hivhat randizni fiut vagy csak forditva mukodik a dolog? 17/L
Ilyen vilagot elunk
es bocsi h igy beledkotok de sztem te 18evesen tulzas h nonek nevezed magad!! Mar bocsi de a no szo nem csak abbol all hogy elmultam 18 ;-)
"Jo!! Akkor legyel no!! Ah akarod:-P. Nekem ugyan nyolc h no vagy vagy mamut v akarmi. De azert ne szallj tulzottam el magadtol!! Neh nagyott ess!!! ^_^"
Lehet, hogy a válaszoló nem kész nő de, hogy te biztosan nem vagy igazi nő arra a nyakamat tenném. Először is mi ez a hülye szöveg? Mamut vagy akármi, nekem nyolc? Azt hiszed ettől a szövegtől vagányabb, jobb leszel? Csak nehogy nagyot ess drágám! A legtöbb férfinak nem jönnek be a hozzád hasonló falusi stílusban beszélő lányok. Másodszor is mi ez a hülye kérdés, hogy ki kezdeményezzen? Ha valóban nőnek érzed magad akkor ilyen kérdés meg sem fordul a fejedben, mert tudod rá a választ. Harmadszor ha feltettél egy kérdést fogadd el, hogy nemcsak olyan válaszok születnek, amik neked tetszenek. A válaszadás nem korhoz kötött, egy 18 éves lány is tud értelmes választ adni. Ezzel búcsúzom drága mamut vagy akármi.;)
Ismét egy példa azokra a lányokra, akiknek az értelmi szintjük egy joghurtéval egyezik meg....nade extra nagy gyümölcsdarabokkal!
Mi lenne ha a kérdésre válaszolnátok?:O Emlékeztek még mi volt a kérdés?.. Ha mindenképp nullázni szeretnétek valakit, akkor meg vegyetek egy kutyát, napi 24 órát oszthatjátok, mindig igazat fog adni nektek;)
És még mielőtt engem is elkezdenétek osztani, felhívnám kedves figyelmeteket a szabályzatra...ha értitek mire gondolok;)
Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
# Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
# Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!
# Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt!
# Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
# A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
# Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
ja és amugy válaszolnék is:D csak még mielőtt kitörne a káosz erre azér jó lenne odafigyelni:D
Persze, hogy hívhatsz.. Az, hogy a fiú nem hív el randizni, nem feltétlen jelzi azt, hogy nem akar, és még azt sem hogy béna, szerencsétlen. stb.. Egyrészt : jóreggelt a 21. században élünk, nem a sötétközépkorban, ahol még ez szabály volt.. bár van aki megrekedt azon a szinten... Másrészt a randizásból nem kéne presztízskérdést csinálni:"Nehogy má' én hívjam el!" "Vívjad ki a tiszteletét hö!":D:D Ez nem erről szól..
Harmadszor: Nem ismered a körülményeit... Lehet szerencsétlen gyerek olyan közegbe nőtt fel, ahol állandóan leordították, bármit is szólt.. és még csak a kutyájához se mer hozzászólni.. ettől nem rossz ember, csak félénk.. és?? Lehet hogy ha megnyílik, ő lesz a legjobb srác akivel eddig találkoztál...ha meg nem, az is kiderül, de legalább megpróbáltad.. szóval a randizásból csinálj egyszerűen randizást.. és ha el akarod hívni, akkor hívd el.. senki nem fog csúnyán nézni rád... F/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!