Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj pasikkal egyáltalán nem tudok beszélni. Tu dtok segiteni? Bövebben lent. Nagyon fontos
Ha nem adja magát a beszélgetés témája, akkor nincs mit tenni.
Biztos fogsz találkozni olyan fiúval is, akivel van közös témátok és eltudtok beszélgetni.
figyelj :P nekem volt 1x olyan h bnő külföldre ment és arra vertem el 5000et hogy azt vitattuk meg hogy cipőt tisztít :P szerinted ?:P
no para trécseljetek oszt kész
19ff
22:22
ismerős szitu...XD lazán lebeszéltünk volthogy mi is egy órát naponta, (jó csak 3 szor esett meg), de utána vakartam a fejem, mikor meglátaam a telószámlámat...XD
Egyébként pontosan, a leghülyeségebb dolgokról is lehet dumálni, akármiről, (pl. más emberek kiröhögése a legjobb utcán, vagy akárhol) csak simán azta, láttad a fazont, de gáz, mondjuk a fülébe súgod, és már meg is van a "közeledés"...:D
ha veszi a lapot, ő is nevet rajta, és még bedom vmi poént...
"csak lazán, és könnyen, felejtsd el a könnyet" by.: chev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!