Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után mit érdemes tenni?
Hívd el még egyszer :)
"Lenne kedved megismételni?" Majd a 4. randin valld be legkorábban az érzéseidet, de ha nagyon kikívánkozik akkor akár hamarabb is. Ha ennyire nyeregben vagy nem tudod elcseszni :) Sok boldogságot!
elhivhatod megint randizni..de még most nem kell konkrétan elmondanod mit éérzel...sztem :)) bár apró jelekkel kifejezheted szereteted pl veszel neki néha egy szál virágot vagy egy tábla csokit,stb.
jajj ha az én kiszemeltem gondolkozna ilyesmin velem kapcsolatba:)):S na jó inkább nem álmodozok :P
Hívd el olyan hejre ahol eltudja engedni magát ahol ki tud kapcsolni ahol jól érzi magát. Gondolom ha tényleg érdekel a csaj akkor tudod mit szeret. Aztán meg mikor már eléggé megpuhult a leghatásosabb vallomás ha lekapod. Ha eljátszátok azt hogy:
-Te figyi nagyon tetszel nekem?
-Fúúú tényleg? :$ Te is nekem
és így nem tartasz sehol csak néztek 1másra és akkor ha tottál elakarod rontani kérdezd meg h akar e csókolózni.
Csajok buknak a tökös elhatározott fickókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!