Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség, tanácsok, vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, tanácsok, vélemény?

Figyelt kérdés

Beszélgetek mostanába egy csajjal msnen , jövő héten találkozunk.

Kezdem megkedvelni , ő is olyanokat ír nekem , hogymár elképzelete , hogy együtt vagyunk és ott vagyok náluk meg ilyenek .. csak az a bökkenő , hogy facebookon naponta lájkolgatja más csávók képét , ami eléggé irritál , és nemtudom , hogy ebből érdemes levonni e azt a következtetést , hogy nem egy hűséges típus , vagy csak egyszerűen féltékeny vagyok ? ...

amúgy ő 16

én 21

2010. dec. 11. 23:45
 1/7 anonim válasza:

kérdezz rá miért csinálja

btw mindenki féltékeny mikor szeret valakit;)

2010. dec. 12. 00:06
 2/7 Robi19xD ***** válasza:
Na idefigy az ilyen sose jó. Megalapozott a paranojád... Nekem volt szerencsém 1 16 éves csajhoz akinek én voltam a 11... Nem vok épp büszke rá. miután 3x is lelepleztem h másik csávókkal beszél meg találkát akkor ott elegem lett :D Na de lehet h ha összejöttök más lesz. Vigyázz magadra ombre. Rafináltak már ezek a 16évesek...
2010. dec. 12. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
barátom ezt egy kicsit benézted a csaj nem járni akar hanem sexelni. mindegyik ezt csinálja aki sexelni akar. nekem 3 ilyen esetem volt. randi, ittunk egyet és mentünk az ágyba, persze a csaj akarta.
2010. dec. 12. 07:44
 4/7 anonim válasza:

buta sztereotípia:D.. kikérem magamnak!

16/l

2010. dec. 12. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:

:P

irj privit 16l :P ... nem szeretem az olyanokat akik egybol jonnek azok kis k* roszlanok :P szerintem ha nem vagy ilyen akkor irhatsz egy privit :P szeretnelek jobban meg ismerni mert keves az ilyen lany ;)

2010. dec. 12. 10:47
 6/7 FFDP ***** válasza:
Jól értem, hogy azért vagy féltékeny, mert lájkolta más fiúk képeit? Mert ez esetben hülye vagy.
2010. dec. 12. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Féltékeny vagy..

Velem is ez van, tetszik egy fiu, de ha meglátom, hogy más irogat neki a facebookon, akkor rögtön kifordulok magambol, hogy miért...

Megnyugtatásként elmesélek egy történetet, vigyázz, nehogy te is ilyen helyzetbe ess és ezen gyötörd magad...

Szoval: a srácnak facebook-on , hi5on, messenger avatarral ki volt téve egy képe egy csajjal, ahol ö ölelte a csajt... ki voltam bukva, hogy te jo ég, semmi reméyn foglalt.. ÉS tudod kije volt? AZ UNOKAHUGA... én meg azon stresszeltem magam...

Szoval nem minden az, aminek látszik...

2010. dec. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!