Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, tanácsok, vélemény?
Beszélgetek mostanába egy csajjal msnen , jövő héten találkozunk.
Kezdem megkedvelni , ő is olyanokat ír nekem , hogymár elképzelete , hogy együtt vagyunk és ott vagyok náluk meg ilyenek .. csak az a bökkenő , hogy facebookon naponta lájkolgatja más csávók képét , ami eléggé irritál , és nemtudom , hogy ebből érdemes levonni e azt a következtetést , hogy nem egy hűséges típus , vagy csak egyszerűen féltékeny vagyok ? ...
amúgy ő 16
én 21
kérdezz rá miért csinálja
btw mindenki féltékeny mikor szeret valakit;)
buta sztereotípia:D.. kikérem magamnak!
16/l
:P
irj privit 16l :P ... nem szeretem az olyanokat akik egybol jonnek azok kis k* roszlanok :P szerintem ha nem vagy ilyen akkor irhatsz egy privit :P szeretnelek jobban meg ismerni mert keves az ilyen lany ;)
Féltékeny vagy..
Velem is ez van, tetszik egy fiu, de ha meglátom, hogy más irogat neki a facebookon, akkor rögtön kifordulok magambol, hogy miért...
Megnyugtatásként elmesélek egy történetet, vigyázz, nehogy te is ilyen helyzetbe ess és ezen gyötörd magad...
Szoval: a srácnak facebook-on , hi5on, messenger avatarral ki volt téve egy képe egy csajjal, ahol ö ölelte a csajt... ki voltam bukva, hogy te jo ég, semmi reméyn foglalt.. ÉS tudod kije volt? AZ UNOKAHUGA... én meg azon stresszeltem magam...
Szoval nem minden az, aminek látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!