Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet felszedni 13-14 éves fiúkat? (lehetőleg jóképű) Hol keressek ilyet mert nem hiszem, hogy az utcán szembejő a "NAGY Ő"..
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 13:18
11/14 anonim válasza:
A nagy Őt igy soha nem fogod megtalálni. Főleg nem 13 évesen, és különben is mit akarsz kezdeni egy 13 éves kisfiúval?se sexuális vonzalom, se erotikus, se értelmi érettség nincs még meg egy komolyabb kapcsolatra 13-14éves gyerekekben, a nagy Ő "felszedéséhez" (jézusom de ocsmány szó)ezek elég nagy feltételek. Másrészt a nagy Ő nem midneig jóképű, mert az nem fontos, és egy 13 éves fiura nem mondjuk hogy jóképű, csak idősebbekre, max helyes vagy szép fiut modnanak rá, és az arca egy fiunak 18éves kora után teljesen megváltozik, karakteres lesz, egy 13 éves fiu még kisgyerek akárcsak egy 13éves csaj.
12/14 anonim válasza:
13-14 éves srác még biztosan nem lesz a ,,nagy ő,,-....
13/14 anonim válasza:
Kedves 01:31-es! Elég merész,és lenéző kijelentés volt az,hogy nincs meg a 13-14 évesekben az értelmi fejlettség.Nem kellene ennyire általánosítani.Néhány 14 éves tényleg rendelkezik kiváló értelmi képességekkel,(Gondolok itt pl egyik osztálytársamra..)és nem az az átlagos,sík hülye 14 éves gyerek.Remélem nem voltam nagyon támadó,csak kicsit zokon vettem..Szóval ha valami sértő tapasztalnál benne,azért elnézést..
Hogy a kérdésre is válaszoljak..Mint ahogyan az előttem is írták,próbálkozz az iskolában,osztályban.Biztos van olyan fiú,aki tetszik.(Korodbelire gondolok..)Na vele ülj le,beszélgessetek,aztán mennyetek el valahova,mondjuk sétálni a parkba.Vagy hívd el hozzátok,csináljátok meg a leckét,vagy valami ilyesmi :) Sok szerencsét!
14/14 anonim válasza:
ha nekem írsz akk megismerkedheünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!