Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit érez? Ez nekem annyira furcsa.
Van egy fiú, akivel nem olyan rég ismerkedtem meg. Felvett msn-re, és írta, hogy nagyon megtetszettem neki, valami nagyon befogta bennem. Aztán elég sokat beszéltünk, tök jól elvoltunk, szinte minden nap rám írt.
Aztán, összefutottunk a városban, ő is a haverjaival volt, én is barátnőkkel. Hozzájuk csapódtunk, tök rendes volt, és lehetett látni rajta a "tenni akarást". Csak elég félénk, és élőben nem nagyon mer kezdeményezni. :)
De mostanában nem mindig ír rám.
Egyszer rámír, tök aranyos, de egyszer meg sz*rik a fejemre, és alig ír valamit.
Célzásokat azt tesz, de nem lép semmit.
Msn-en mondta, hogy szeretne velem járni, de ezt majd személyesen beszéljük meg. De mikor találkoztunk, mégsem kérdezte meg.
Szerintetek most mit akar?
Várjak rá, vagy hanyagoljam?
14/L
ő15/F
Szia!!!
Ha nem lép bátoritsd!!!
vagy ha megint igy öszeverődtök hivd el külön őt bezsélgetni fogd meg a kezét iylesmi ;)
Köszönöm. :))
de szerintetek érezhet még valamit?
mert egyszer tényleg nagyon rendes, máskor me le se sz*r. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!