Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek bejön az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön az, ha egy fiú külseje és jelleme nem olyan mint egy "mai" cicafiúé, hanem keményebb, "katonai"?

Figyelt kérdés

Tehát nem ilyen punnyadtok mint a mai fiatal srácok, hanem kemények (nem azt mondom hogy izomagyúak, hanem csak simán sportos alkatúak), mint egy katona!

erős, fegyelmezett, nem nagyon riad meg semmitől, segítőkész, ügyes, becsületes, :D

2010. dec. 10. 15:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szerintem állításoddal ellentétben nagy izomagyú lehetsz, és most a (pozitív) válaszokkal akarod megnyugtatni magadat, és irigykedsz a "tipikus szépfiúkra", akik nem azok az betonagyú begyepesedett emberek, és eljárnak bulizni, jólérezni magukat. És ezzel nem cseszik el az életükt. 14/F És elég ciki számodra, hogy én ezt 14 évesen meg tudom állapítani.
2010. dec. 10. 20:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Látszik,hogy 14 éves vagy utolsó,gyerek,ha szerinted az a buli,hogy elmegyek a Coronitába és azt se tudom hanyadikán van elseje,mert nem kevés eki meg kóla van benned vagy pedig tajrészeg vagy,akkor gratulálok.

Igenis egy igazi bombanőnek egy férfijellem kell,mint mi.

Én példéul semmi pénzért nem tudnék drogot magamba nyomni,mert én egy FÉRFI ember vagyok,és nem egy sz@r alak.

Ismét 23F

2010. dec. 10. 20:39
 13/17 anonim ***** válasza:
23 éves létedre nem vagy intelligens látszik, mivel egy szóval sem azt mondtam, hogy az, hogy eljár szórakozni, jól érezni magát az azt is jelenti hogy holtrészegre issza magát. Lehet hogy neked az a "tuti", hogy te " mennö csávvo" elmész a kondiba és egész nap erősítesz az a szórakozás. Persze nem azt mondom, hogy legyünk punnyadt p*csök, de nem abból áll az élet, hogy izomagyúak legyünk... Már bocs. Ismét 14/F
2010. dec. 10. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
És a drog egy undorító fos dolog, előző voltam.
2010. dec. 10. 20:46
 15/17 A kérdező kommentje:

kedves 20:19-es válaszoló!

téves a felismerésed, 69 Kg vagyok, és nem vagyok izomtömeg!

csak szeretem magam jó húsba tartani, tudod kell a munkához, meg hát úgy amúgyis, érted.

2010. dec. 10. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
olyan jók ezek az általánosítások :) mintha kétféle férfi létezne: az izomagyú, becsületes "alfahím" herkules, meg a drogos bulizós lumpen; átmenet nincs xD
2010. dec. 10. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves 19:59-es válaszoló!

nem kétféle ember van a világn, va aki ezekhez vonzódik, van aki azokhoz.. nem lehet általánosítani, hogy katonás-fiúk, meg cicafiúk...hülyeség...-.- az meg, h én mai fiatal vagyok, az nem azt jelenti, hogy pia meg a többi ezerrel, hanem azt, hogy nekemis van egy fajta véleményem...

én is elfogadom a tietekét-bár nemtudom megérteni...- akkor ti is az enyémet..:) nekem nem jönnek be az ilyen srácok..ez volt a kérdés, nem?!

2010. dec. 11. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!