Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek számít az, hogy a fiú milyen iskolába jár és, hogy milyen az anyagi háttere?
Én kifejezetten leszarom.
Én sem vagyok gazdag, így inkább olyan férfit keresek magam mellé aki hasonló anyagi körülményekkel rendelkezik mint én. Ne legyen gazdag, legyen mindig kenyér az asztalon. Ennyi :)
Őszintén, ez milyen kérdés. A srácok többsége olyan választ ad ami igaz. A lányok pedig írnak mindent. Tisztelet a kivételnek! Az, ha valaki rosszabb "kaliberű" iskolába jár nem azt jelenti, hogy hülye. Lehet azért van ott, mert ott tanítják azt ami érdekli.
Anyagi háttérről meg nem tehet senki. Lehet gazdag családba született, lehet nem. És akkor mi van? Ne a pénzért szeressétek azt akit szerettek.
18/F
az iskola nem számít. egy diplomás is lehet talajbunkó és egy szakmunkás is lehet értékes ember, aki kiváló a szakmájában.
anyagiak: ne nekem kelljen eltartanom, onnantól nem számít. meg ahogy még vki írta is előttem lehet zavarna is ha sokkal gazdagabb lenne, én sem akarnék olyannak tűnni kívülállók szemében sem h tuti csak a pénzéért vagyok vele, meg nem is szeretem ha mindig meg akarnak hívni mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!