Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha 14 évesen 180cm és 70 kg vok? Lehet ezért nem akarnak járni velem a csajok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 20:34
11/18 anonim válasza:
kb. 80 kiló és 190 centi vagyok, és sovány. na ezt add össze öcsém
14/f
12/18 kkzz válasza:
180 cm és 60 kg, 16 évesen. Sportos alkatom van, és teljesen rendben vagyok ilyen téren, szóval egy kicsit fogyhatnál.
13/18 anonim válasza:
Hol tenyésztik ezeket a mutáns fiatalokat, Csernobilban?
14/18 geeno válasza:
Én 15 éves vagyok 180 cm 65 kg és még gyúrok is szóval szerintem is egy keveset fogyhatnál.
15/18 geeno válasza:
Bocsi, de nem mondtam jól, szerintem nem kellene fogynod.
16/18 anonim válasza:
anyáád !!! mindenki 180-190 14-15 évesen besz@arok meg 60-80 kg???
f@aszom erre varrjaotok gombot 15éves 175cm (kb)és kb 70Kg ÉS nem vagyok dagadt sőt úgy érzem hogy azért van rajtam izom : )bár mostanában nem gyúrok és nem is gyúrtam csak szimplán sportoltam mindig és fogok is
17/18 geeno válasza:
Na tudod kinek anyázzál te agyhalott!
Fúúúúúú!
Még egyszer ilyet ne írjál b@szod!
18/18 geeno válasza:
Jéééé , de durva, most néztem vissza, hogy miket írtam 2 éve xd, 180 cm 60 kg? az semmi most 188 cm 92 kg xd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!