Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adta ide? De ha csak szivatot akkor miért adta meg?
szerintem nem akar...xD
szimplán ismerkedik...max legyél kedves...rendes...stb.
és hátha megtetszel neki:DD
osztálytársaddal akarsz járni?:O
nem akar semmit
amúgy most kezdtétek a sulit? mert akkor oké, és akkoris csak ismerkedni akar, én is megadtam az osztálytársaimnak az msn címem meg a telószámom annó
hát most neked tetszik? mert az nemnagyon derül ki.
am meg lehet, hogy tetszel neki, de hogy már az elején leszögezte, hogy csak barát, az elég gyanús, hogy nemakar semmit. Van egy lány, aki tavaly lett az osztálytársunk, mármint, akkor lettünk 9.esek, és csomószor nézett engem, meg mindig dícsérte, hogy milyen jól öltözködöm, meg jól nézek ki, meg nővéremet is ismerte, és mondta neki, hogy olyan helyes vagyok, meg okos, meg milyen jó pasi, de én azt nem is tudtam, hogy neki közben volt barátja, akivel később szakítottak, mostmeg egy osztálytársunkkal jár. Lehet neki az jött le, hogy neked tetszik, de ő csak nézett téged, mert te is őt, vagy olyan mint ez a lány. Kérdezd meg.
A nők azok tudat alatt szeretnének minél több pasi "álomnőjévé" válni. Nem akar semmit, csak tetszeni neked. Ennyi.
Megnyugtatlak: -sok ilyen lesz még.... Erre készülj fel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!