Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Látta már valaki a varázsló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látta már valaki a varázsló tanoncát (film)? Egy fizikus szőke nővel? Járnál egy fizikussal?

Figyelt kérdés
Volt a fimben a gyerek, aki gyerek korában megismerkedett a lánnyal... És 10 év múlva bumm... Az mellékes, hogy azon kívül, hogy fizikus még varázsló is :D Szóval aki látta, érti... Kérdés: gáz, ha a pasid egy fizikus? Vagy, ha fizika a hobbija? Ki mit gondol? Járnátok vele?
2010. dec. 5. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért lényeg a szőke?
2010. dec. 5. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
ha a fizikus jól néz ki, kedves aranyos akkor simán. Kit érdekel, mi a munkája?:) a hobbija meg érdekes is lehet. én szívesen eltanulmányoznék vele (habár hülye vagyok fizikából) :D
2010. dec. 5. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor járnék csak fizikussal, ha az erők vektorainak összege lényegesen nagyobb, mint a külön erő vektorok. Fontos, hogy a vektorok egy irányba ható eredő erőt eredményezzenek.

Ezen kívül legyen kicsi az ellenállás, minimális feszültség mellett.

Hogy szaxerű legyek :)

2010. dec. 5. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
nem attól függ h kivel járok h mi a foglalkozása..de miért lényeges ehhez a film?
2010. dec. 5. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Fizikussal? Na persze, hogy egész nap hallgassam milyen egyenleteken meg egyébb unalmas dolgokon dolgozik?:D 1 hét után szerteszét unnám magam egy olyan mellett...mostani barátommal ellenben nagyon jól megvagyok igazi zenész tehetség a suliban szokott koncerteket adni és minden nő rajong érte ő a tökéletes számomra<3 Na ő egy igazi férfi!
2010. dec. 5. 17:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát csak kíváncsi voltam... Mert a filmben zavart, hogy a fizikusnak szőke csaja volt :D Holywood... De semmi kifogásom a fizikusok ellen... Ha egy nőt érdekel, akkor kíváncsi lennék, hogy miért!
2010. dec. 5. 18:03
 7/7 anonim válasza:

fizikusnak miért kell feltétlenül egyenletekről beszélnie? ő is ember...

attól még hogy olyan tudománnyal foglalkozik, amihez kell ész, még ugyanolyan ember, sőt érdekesebb...

én abszolút adnék fizikust :D

2011. jún. 20. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!