Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találkozhatok félénkebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozhatok félénkebb lányokkal?

Figyelt kérdés

Akik nem bulizni járnak minden este, nem keverednek egyéjszakás kalandokba. Nem felszínesek, hanem inkább mélyebb, megértőbb típusúak, és lehet velük beszélgetni is.

Ez nem antiszociálisságot, vagy azt jelenti, hogy ronda lennék. Nekem ők jönnek be.

Tehát elsősorban Budapesten, hol van esélyem ilyennel találkozni, ismerkedni? Gondolom nem buliban, és nem is az utcán. Köszi!

21/F

2010. dec. 5. 16:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16:41 és 16:49-es válaszoló vagyok. Látod,máris találtál két ilyen lányt,mégis akkor miről beszélünk?:D Hajrá:)
2010. dec. 5. 17:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok hajlandó egyéjszakás lányként működni.

Néha eljárok bulizni(azt akkor csak zárójelben, hogy házibuliba, és olyankor a világomról sem tudok).

Megértő vagyok, mély érzésekkel(pánikbeteg vagyok).

Én viszont anitszoc vagyok.

17L (én megpróbáltam)

2010. dec. 5. 18:57
 13/20 anonim ***** válasza:

A templomban a vasárnapi misén is találkozhatsz félénk lányokkal...Bár ők nem is annyira félénkek...

Az én volt barátnőm akivel jó pár éven keresztül éltem együtt, egy nagypofájú állandóan magát magasztaló nő...

Úgyhogy én tudom milyen amikor az ember végre egy csendes aranyos és elbűvölő lánnyal találkozik...

Nem baj, ha egy nőnek nagy a pofája és állandóan vagánykodik, de legalább otthon a négy fal között legyen már egy kicsit visszafogottabb...Nem egy sárkányra van szükségünk...Arról nem is beszélve, hogy egy idő után tökre idegesítő amikor egy nő állandóan csak megalázó kijelentéseket tesz, hogy a saját gyengeségét palástolja...

2010. dec. 5. 19:04
 14/20 anonim ***** válasza:

:)

Én nem különösebben vagyok félénk, de 15-16 éves koromban kibuliztam magam, azóta nem érzem szükségét, hogy rendszeresen eljárjak itthonról. Jobban élvezem, ha hétvégenként este megnézek egy filmet, vagy olvasok. Egy-két havonta azért én is eljárok itthonról, és átlagban heti egy estét a barátaimmal töltök:)

De nem tudom, hol találkozhatnál ilyen lányokkal:D Talán tényleg társkeresőn, könyvtárakban, ilyesmi:)

18/L

2010. dec. 5. 19:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, szeretek mélyebben elbeszélgetni másokkal.:))

Már csak az a kérdés, az ilyen fiúk hol vannak.:))

18/L

2010. dec. 5. 21:45
 16/20 A kérdező kommentje:

Pl itt gyakorikerdesek.hu-n. Kint van az elérhetőségem. :D

Amúgy valójában hol fordulok elő? Egyetemen, tömegközlekedési eszközökön, utcán, boltban, itthon a szobámban. Néha buliban, de tényleg ritkán. Azonkívül néha kocsmában, vagy valamilyen kajáldában.

2010. dec. 5. 22:27
 17/20 heszter válasza:

Mint látod, neten:):):)

Nekem vannak bulizós barátnőim (mivel nagyon szociális vagyok), de még ők se járnak minden este bulizni, egyéjszakásba pedig főleg nem keverednek, mert igenis adnak magukra.

Én nagyon rövidre fogtam a lázadó koromat, amikor bulizni jártam (1 év mindössze). Mit értesz pontosan mélyebb, megértő típuson, ugyanis én sok embert ismerek, és felszínesnek csak némelyik túlságosan is gazdag ismerősemet hívnám. Az meg, hogy valaki mennyire megértő, az sok mindentől függ, a kölcsönös szimpátiától kezdve a személyiségen át és a tapasztalatokig:):).

Beszélgetni pedig pont egy félénkebb lánnyal lehet kevésbé (legalábbis a kezdetekben!). Nehezeben bíznak az emberekben (pont ezért félénkek).

Azonkívül miért várod el, hogy valaki megértő legyen veled, ha te se vagy az, hiszen ennyire leszűkíted a kört akik érdekelnek...

Amúgy 19 éves lány vagyok, de nem félénk:P (bár nem járok bulizni, nem vagyok felszínes, megértő vagyok, és olyan még nem volt, hogy valakivel ne tudjak beszélgetni)

Mindenestre megnéznélek képen:):) (+ Melyik egyetemre jársz? Melyik szakra?)

2010. dec. 6. 10:44
 18/20 heszter válasza:

+ bocs, de buszmegállóban, plázában, könyvtárban engem is megtalálsz (és nem tudom külsőre mi alapján különböztetnél meg a félénk lányoktól:):):):))

Szóval ezeken a helyeken ne ismerkedj!!! :)

2010. dec. 6. 10:46
 19/20 A kérdező kommentje:

"Beszélgetni pedig pont egy félénkebb lánnyal lehet kevésbé (legalábbis a kezdetekben!). Nehezeben bíznak az emberekben (pont ezért félénkek)."

Az nem baj, nem akarok átrohanni a dolgokon. Vannak olyan témák, amikről bőven el lehet beszélgetni félénkebb lányokkal is (zene, könyvek, filmek, ezernyi más, stb). Ha már jól megismerkedtünk, akkor azért általában kinyílnak.

"Azonkívül miért várod el, hogy valaki megértő legyen veled, ha te se vagy az, hiszen ennyire leszűkíted a kört akik érdekelnek..."

Ez nagyon szűk kör lenne? Szerintem a lányok 30%-a ide tartozik, de ez csak egy tipp volt. Én se várhatom el, hogy mindenkinek tetsszek. Valaki pont a másikat keresi, hát akkor majd vele jönnek össze.

Megértő vagyok én is, de ez nem azt jelenti, hogy nekem akárki jó.

2010. dec. 6. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam neked válasz emailt....miért nem válaszoltál? :(

(A 18L)

2010. dec. 9. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!