Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek karácsonyra a 16-éves barátnőm-nek?
egy swarowski gyémánt készeltet xD
vagy egy kispárnát amin te vagy
Ha szeret olvasni akkor egy igazán jó könyvet. Vagy ha van valamilyen téma ami érdekli akkor abban a témában egy könyvet. pl ha szereti a divatot akkor egy olyat ami mondjuk összefoglalja az eddigi divatokat...
Vagy vegyél neki egy fincsi parfümöt amit akár együtt is kiválaszthattok.
Vagy cd-t.
Rengeteg mindent lehetne a lényeg szerintem az, hogy értelmes dolog legyen.
Jézus mennyi sznob van ezen az oldalon:))) Mindenkinek a szex körül forog a Világ???
Na szóval szerintem egy ötletesebb meglepit találj ki. Mondjuk egy közös hógolyóparti, vagy korcsolyázás forró teával és karácsonyi sütivel... Vagy meghívod egy gyertyafényes nyugis helyre... Szerintem ezek a gesztusok többet érnek mint egy ajándéktárgy:) A lányok meg szeretik a romantikus helyzetek szóval találj ki valami ehhez hasonlót... Mutasd meg neki hogy Őt szereted a világon a legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!