Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parázzak miatta vagy ne (csók)?
18 éves lány vagyok és még nem csókolóztam..
Van aki azt mondja h nincs okom idegeskedésre mert ez magától értetődő,ösztönszerű dolog..én viszont mégis nagyon izgulok..;legfőképpen attól h ő nem fogja észrevenni,ugye?:s vagy nincs jelentősége és akár nyugodtan el is mondhatom neki?:)
egyáltalán tanácsok:mire figyeljek?mitől csókol valaki jól\rosszul?
figy: elmondom hogy kell:
felhívod a lakásotokba kajálni, utána csinálsz egy pírítóst( lényeges hogy fokhagymás legyen , az serkenti a csajok csókingerkeltő receptorainak működését, amik endorfin csókmorfidokat állítanak elő) ezután jöhet a csók, a siker garantált( de komolyan)
szerintem ne mondd el neki :D
valóban elcsépelt, de ezen tényleg nincs mit izgulni, a háromszázhuszonötödik csókot is ugyanúgy el lehet bénázni, mint az elsőt, hamar belejössz, meglásd :)
persze fokhagyma.. hülye.. XD
nem baj h nem csókolóztál először csak sima szájra puszi azátn szép lassan :D ahogy jól esik
Ne parázz! Én is idegeskedtem miatta hogy mi lesz ha elrontom!
Mondtam neki hogy ez volt az első ő meg nem akarta elhinni.
14/L
Nyugodtan elmondhatod neki(sőt szerintem mondd is el) .
Nem baj , hogy izgulsz... de tudd, hogy tényleg minden menni fog.. magától jön :D
nekem se volt gondom vele, tavaly suliban simán félrehívott, és megtörtént. Nem kell izgulni.
9/L
utolsó!!
9?????????
mármint kilenc???????????
uhhhhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!