Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogosak a rapperek által megfogalmazott kritikák a nőkre nézve? Miért?
ja elnézést nem is válaszoltam a kérdésre csak fejtegettem a hülyeségemet...
én az vagyok aki tudja, hogy milyenek a nők, de hiszem, hogy van köztük EGY akit remélem egy nap megtalálok..:)és lehet, hogy már megtaláltam:D lassan teljes korlátlan bizalmat szavazok neki aztán majd meglássuk csalódok-e:)
tudjátok miért jó a rap zene? mert a frankót mondják meg benne mindig...:)
csak hallgass bele sub bass monster 1-2 számába.:) ajánlani tudom.
http://www.youtube.com/watch?v=5EbSp5XDTcY&NR=1
valaki linkelt egy cuccot és ez meg ott volt a play listben:) nagyon ott van:DD
na erről van szó kérem szépen:)
amúgy a rap zenében az a jó amikor hallgatod arra figyelsz és kikapcsol az agyad:) imádom:)
ui.:
nem SUBB csak SUB:)
van is egy nóta erről amikor helyette szarul kifújt tegek.. és a szomszéd odakiált hogy Samsung masteeeer:DD
***de vannak az embernek gyengéi, ezek az agymosó irányzatok pedig előhozzák ezeket és az akaraterőt, méltóságot, tartást, stb-t lenyomják a p*csába.***
két dolgot gondolok:
1.)neked jó ha volt 1-2 csalódásod és ezért vannak még ilyen "értékeid" a nős kérdéssel kapcsolatban..
2.) te egy lelkileg k*rva erős ember vagy.
15:31
Szánalmas vagy :D Kb semmit nem tudsz te a rapről csak amit láttál a médiában ezeket a csilivili szarokat. "60-as években még erkölcsösnek számító fehér nőkből mi lett mára" Ehhez a rapnek mi köze van? Discoban szerinted mit csinálnak a csajok? "akaraterőt, méltóságot, tartást, stb-t lenyomják a p*csába." Akaraterő, méltóság, tartás még is melyik rapp számban "mossák" az agyad hogy az akaraterőd a méltóságod és tartásod dobd el? Tájékozódni kéne először és nem összefüggéstelen baromságokat mondani.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!