Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha írok egy srácnak kb fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha írok egy srácnak kb fél oldalt emailben és ő csak egy mondattal válaszol akkor egyértelműen nem jövök be neki?

Figyelt kérdés
Csak egy félreértést tisztáztunk emailben.
2010. dec. 3. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hehe... mintha magamat látnám! Mármint volt egypárszor olyan, hogy írt egy lány nekem e-mailt és csak kb. egy napos késéssel válaszoltam, és akkoris csak pár sort. (pedig tetszett a lány)Lehet, hogy a srácnak ilyen a személyisége...

De elég valószínű ,hogy nem akar semmit...

2011. jan. 12. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a srác a pasid és már ismeritek egymást egy ideje, akkor csak idegesiti, hogy állandóan mindent túlbonyolitasz és részletesen kifejtesz, ráadásul levélben, ahelyett, hogy személyesen tennéd meg, ha kezdődő kapcsolat lenne, akkor szerintem felejtős.
2011. jan. 12. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Te hogy erzed? Oszinten... Azt erzed, hogy azert nem irt hosszan, mert nem kellesz neki? Hidd el neha egy sajat egyeni megerzes tobbet er, mint 20 mas velemeny...
2011. jan. 12. 14:48
 14/14 FFDP ***** válasza:
Linkeld be a levelet és többet tudok segíteni. Ha a srác olvassa a kérdést úgy is tudja, hogy rólatok van szó, szóval mindegy :)
2011. jan. 12. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!