Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin mit hogyan?
az első randi igazából az ismerkedésé volt, első barátnőm lenne, igazából csak beszélgettünk, de azt sokat :D, be nem állt a szánk. végén odaadtam neki az ajándékot amit vettem, nagyon örült neki :)utána beszélgettünk még vipen, ott is mondta hogy köszöni, meg élőben is mondta, hogy reméli még találkozunk, a randi végén átölelt és megpuszilgatott ( nem csók :)), visszahúzódóbb természetűek vagyunk. Vajon a 2. randin mennyit enged meg , meddig mehetek el szerintetek az ügy érdekében?:) ennyiből megkérdezzem a végén a leendő együtt töltendő időt:) ( kérd. jel)
17f bocsi ha ezek kicsit "olyan" kérdések, de nincs kedvem elszúrni :) ezért kérek segítséget tőletek.
első vok:
Pontosan az kimaradt, hogy: Légy bátor és fogd meg a kezét!!
Nenenene!!!
A kezes témát ne hozd fel semmi szín alatt! Annak meg kell történnie, mikor sétáltok és leng a keze előre - hátra, egyértelmű gondolom, hogy kb 3 cm-re mentek egymástól, és olyankor gyengéden először csak 2-3 újjaddal fogod meg pár úját, ekkor érezni fogod majd hogy visszafog e valamennyire, vagy ott tartja e a kezét...
Ha visszafog vagy ott tartja a kezét nem húzza el akkor megfoghatod az egész kezeddel az övét.., és tádááámmm!!:)
én a kezes témát mindig úgy oldom meg, hogy:
1. azt mondom, hogy van a távolban valami érdekes és a kezével rámutatok aztán úgy marad :D
2. - jééé neked milyen pici a kezed? rakd csak rá az enyémre :D és kész is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!