Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyenge vagyok az élethez, ne is legyen kapcsolatom?
Figyelt kérdés
28/F2010. dec. 3. 19:06
13/15 A kérdező kommentje:
nem erős idegzet úgy értve
2010. dec. 13. 19:11
14/15 anonim válasza:
akkor nem való a kapcsolat, nekem sincs egy erős idegrendszerem -> azért nekünk valók az alkalmi kapcsolatok ,vagyis a legjobb (Y)
15/15 anonim válasza:
gyenge idegzetű fickónak az alkalmi kapcsolat olyan, mint a kutyának a zöldség, úgyse tudja megenni és megszerezni se:) Na nem, szóval két lépés van: 1.Légy erősebb 2.Létesíts kapcsolatot. Hát nem könnyű, vazze, de lehet. Pszichiátria, vallás, önreguláció. Sokat kell gyakorolni, akarni, tanulni, dolgozni, kísérletezni. Én egy élő példája van, hogy lehet, mert szintén úgy gondoltam 28 évesen, hogy gyenge vagyok és sohasem lesz nőm. És mégis erős lettem, mert akartam és lett nőm. De a boldogság nem hullik az öledbe. Sok sikert. 40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!