Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem ő is érez valamit de hogy csináljak ebből kapcsolatot?
Egy srácról van szó aki mint a főcimben olvashattátok szeretem és ő is érez valamit nap mint nap látom a suliban minden nap beszélünk amint feljövök msn-re rámír és így tovább de én szeretném ha összejönnénk... mit csináljak? segítsetek!
Ötleteket kérek hogyha tudnátok segíteni nagyon megköszönném
Találkozzatok, mennyetek kávézni, sétálni, bulizni stb...
Neten keresztűl kicsit körülményes.
de nyugottan mehet neten keresztül is a dolog,mikor beszélsz vele kérdez rá a dologra ,ja és nevárj sokat
azt hogy hogyan kérdezd meg az most nem fogom leírni mer hosszú csak ha nagyon muszáj!
de am a legjobb lenne ha élőben mnne a kérdés nem neten.
ja am hány éves vagy?
14 éves vagyok
és haladunk a dolgokkal holnapmegyünk sétálni a városba meg majd lehet hogy moziba is
de épp ezaz hogy 14 éves vagyok ő pedig 17...egy iskolába járunk sokat beszélgetünk élőben is csak hogy adjam tudtára hogy ő nekem nem csak egy barát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!