Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egyedül élek az pozítív lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyedül élek az pozítív lehet?

Figyelt kérdés

Egyedül élek (18/L).Tetszik egy pasi,de nem akarom azzal el riasztani,hogy felhívom magamhoz.Mert mit szólna,hogy ennyi idősen már saját háztartást vezetek.Szerintetek elriasztja vagy nem befolyásol semmit a dolog?

Ti pasik összejönnétek így valakivel?Megtudnátok így bízni benne,hogy bárkit felvihet a lakásba?

2010. dec. 1. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ezért nem fog összejönni veled valaki...
2010. dec. 1. 22:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Én megtudnék benned bízni és szeretne is, ha megbízható vagy...
2010. dec. 1. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy kevesebbet érne attól bárki, hogy nem tud főzni. Én spec nem tudok főzni, gyűlölöm az egészet, nem is akarom soha megtanulni, viszont szerintem épp elég dologhoz értek mellette, nem fogom ezért rosszul érezni magam.
2010. dec. 1. 22:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Atól füg kinek pozitívum... Nyilván egy tapló nem fogja értékelni... De egy rendes srácnak szerintem igazán tetszene. Te főznéd meg a randin a vacsit: minden pasit a hasán keresztül lehet megfogni! :) Nem muszály rögtön "témára" térni... Ezt is meg fogja érteni egy normális emberke
2010. dec. 2. 11:19
 15/19 anonim ***** válasza:
idősebb pasi?
2010. dec. 2. 14:00
 16/19 A kérdező kommentje:
29 éves
2010. dec. 2. 16:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát akk nem riasztja el sztem :D
2010. dec. 2. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Én imádnám, ha egyedül élő lánnyal randizhatnék. Volt már rá példa, tetszett nagyon. Nem is értem, hogy merült fel benned kétely. :) 25f
2010. dec. 4. 11:50
 19/19 anonim ***** válasza:

,,Ti pasik összejönnétek így valakivel?Megtudnátok így bízni benne,hogy bárkit felvihet a lakásba?"

Ugyan! Mitől félne? Attól hogy leütöd és kifosztod vagy megkötözöd? :D

Persze hogy összejönnék vele! Sőt! + pont hogy a nő kezdeményez! Bár ez a hímsovinisztákat annyira nem vonzza :)

2010. dec. 4. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!