Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz amikor egy csaj belepréseli magát egy
3számmal kisebb nadrágba, és kibluggyan a hája felette?
ne hurrogjatok le de én szeretem a női derekat és a nadrág felett kilátszó kis ici-pici oldalsó hájacskákat is (csinos nőről beszélünk)
nekem ez szexi és imádom fogdosni is
erre mondják , hogy ízlések és pofonok
2010. dec. 1. 22:33
Aki nem tudja mi áll jól neki, az vessen magára. Engem abszolúte nem zavarnak az ilyen emberek, napi kb. 600 hülye talál meg a városban, mintha rám lenne írva, hogy gyertek égessetek le. Szóval az ilyesmit észre sem veszem :D 21/N
2010. dec. 1. 22:38
Tudod,a legrosszabb az , hogy kb minden 2. lány ugyanúgy néz ki. Festett fekete vagy hidrogén szőke haj. A ruhájuk is szinte ugyanolyan. Mint valami klónok kb. Nincs egyéniségük. CSak majmolják egymást. Ez a hájderékkintlógatós' is mostanában nagyon nagy divat lett.
Emlékszem láttam egyszer(többször) olyan lányt, aki minusz fokokban télen, kirakta a derekát, a melleit... mintha nem is tudom nyár lenne. Ha nem lesz gyereke, valahogy nem fogok tudni sajnálni. Tudatosan rombolják magukat. Szép, mondhatom! -.-"
2010. dec. 1. 22:41
Szerintem nem vesznek 3 számmal kisebb nadrágot!! Nekem sem olyan a testalkatom, hogy beleillik minden nadrágba. Sőt pontosan egyikbe sem illik bele. Lehet, valakinek szélesebb a csípője, mint az átlag (amikre a gatyákat gyártják) és ezért kénytelen megvenni egy olyan nadrágot ami alapból jó, csak egy picit kibuggyan a háj... Erről nem ők tehetnek. (Más kérdés, hogy nem ártana eltakarni egy hosszabb felsővel, már csak amiatt is, hogy ne fázzanak meg.)
2010. dec. 1. 22:43
Az valahogy igaz, hogy lehet az is, hogy megfelelő méretű nadrágot vesznek csak még sem jó rájuk... Akkor itt inkább a felsővel van a gond. Mert lehetne hosszabb és egy kicsit nagyobb méretű felsőt is venni, amiből nem lóg ki semmi, és ami nem testhezálló annyira.
2010. dec. 1. 22:45
fú, a mi osztályunkba is jár 1 ilyen csaj...nem kövér, csak kicsit telt, és ha a méretének megfelelő, kb. 30-as gagyát venne, nem nézne ki rosszul...de ő csakazértis felerőlteti a 25-öst...és minden nadrágja kisebb 2-3 számmal :S...nagyon gáz:S
2010. dec. 1. 22:45
Egyébként én is próbálkoztam felvenni az egyik kihízott nadrágomat anno, dehát basszus rohadt kényelmetlen. Pedig én nem hordok farmert, gyűlölöm magát a farmer anyagot és szerintem abszolút semmi nőies nincs benne, szóval a szövet volt rohadt kényelmetlen. Le is vettem a fenébe. Hogy bírnak egy napig benne lenni?
2010. dec. 1. 22:48
2010. dec. 2. 02:51
Elég undorító...
Elsö válaszoló ha jól sejtem hájmutogató, azért nem undi szerinte :)
2010. dec. 2. 09:29
Igeen. :)
Főleg, mikor miniszoknyával van így. Extra szűk és felette 5 centi kibuggyanó háj, rövid felső, hogy jól látszódjon. Az ilyeneken csak röhögni tudok, főleg, ha még játssza a világ legszebb nője szerepet. :D
22/L
2010. dec. 2. 11:33
Kapcsolódó kérdések: