Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne 1 kérdésem hozátok bővebben lenet?
próbálkoz, de ne az legyen minden 2. szavad h szeretlek..
Meg ha mégegyszer szerelmetvallaszneki akkor ne részegen.. és inkább szerintem azt mondd h szerelmes vagyok beléd(vagyis ez a lányok többségére jobban hat)
Hàt. ha szakitottak ès most ugy èrzed, hogy nyit felèd, akkor lehet, hogy osszejonne veled, de csak azèrt, mert (ha nem o szakitott), hogy megmutassa az exènek, hogy megkaphat màsokat is, vagy hogy bebizonyitsa magànak, hogy igenis szèp stb. Nem lenne hosszù èletu szerintem. De ha elkezditek megismernie gymàst jobban, ès nem jottok ossze egy ideig, csak utàna, akkor lehet belole valami.
17/L
nem tudom hány éves vagy? de gondolom 15-17 körül (bocs ha nem)
szerintem ne szerelmet vallj, mond el neki hogy nagyon tetszik neked és nem-e akarna veled komolyabban is :) és hívd el valahova pl mozi, stb lényeg hívd el randira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!