Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az első találkozáskor mit néztek meg nagyon egy lányon?
hat nem is tudom ha nem lattam elotte akkor az arc :p
axz olozet nekem nem annyira fontos :P de amugy szemugyre veszem minden hol, en akkor szoktam talakozni ha mar lattam elottes is a csajt a talin mar csak az szamit milyen a szemelyisege : ):P ...de ne izgulj mar :P
Legelőször is az arca. Ha ez nem szép, nem érdekel. Aztán a haját, hogy jól van-e megcsinálva, és a ruháját, hogy elég igényes-e. A körmét nyilván nem lehet első pillantásra leszűrni, mert kicsi.
Ja, meg persze az alakját.
Ha jó alakja van, az arca szép, igényes a haja, és ad magára, akkor minden rendben van.
Mindenféleképpen önmagad legyél. Ne adj magadnak egy szerepet amit eljátszol. Az csak csalódásba torkollik.
Öltözködésben, viselkedésben, sminkelésben is Te legyél és ne más. Persze barátnők tanácsát kikérheted sminkeléssel, és öltözéssel, de mind a kettő egy bizonyos határon belül legyenek, ameddig elmész.
Ja és egy jó tanács: Ne add magad könnyen.
Velem is találkozhatsz nyugodtan!(Csak hogy szokd a dolgot)
Amúgy hány éves vagy?
Először: Testalkat, testtartás, haj (mert ez messziről is látszik).
Aztán, ha közelebb értem: Szem, arc (beleértve mosoly, arckifejezések, szemjáték), bőr, kéz, mell, fenék, derék, lábak, ... szóval ott már mindent, ami jöhet :)
Mindez, persze, úgy értendő, hogy a célszemély viselkedése jó benyomást kelt, különben hamarabb abbahagyom a "tesztet". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!