Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Megváltozzak?
nem jó csajnál próbálkozol :) szerintem ne vesd magad azonnal a randikba, várd meg, míg meglátod, hogy kik azok a csajok, akik érdeklődnek utánad, és akkor te is nézd meg, hogy melyikkel érdemes összeszűrni a levet. amúgy azok a csajok, akiknek tetszel, vagy/és mélyebb érzelmeket táplálnak irántad, nem szalad ki a szájukon, hogy hűű de jóképű vagy:P mert félnének, hogy könnyűnek találod őket. vagy mondjuk a nyomulósabbaknak kiszalad...
15/L
nem tudom...lehet, h ők a jóbarátot látják benned, nem a jó barátot:D... talán túl "haverkodva" közeledsz feléjük. Én is szeretem kiismerni a kiszemelt személyiségét, de nem szabad rögtön kiadnod magad, legyen benned egy kis huncutság, célzások stb...talán ezzel van a gond.
Próbálj meg olyan lánnyal beszélgetni, aki tetszik neked, és észreveszed, h zavarba jön tőled :). pl. nem mer sokáig a szemedbe nézni, lesüti a szemét, elpirul...msn-en bátrabbak az ilyen csajok, és náluk tuti van esélyed, csak észre kell venni a kicsi jelzéseket(pl. zavartan babrálja a ruháját, ha veled beszél, megakad a mondanivalójában stb. van 1 nagyon jó könyv, a testbeszédről szól, abban több minden van erről :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!