Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Harmincas férfit vajon érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas férfit vajon érdekelhet huszonéves lány? Ha igen, akkor mivel kelthetném fel a figyelmét?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok
2010. nov. 29. 01:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34/F vagyok. 27-34 között keresgélek, de mindig a 24-25 éves lányok tetszenek meg. Legutóbb viszont egy kb. 6-8 évvel idősebb nőért voltam oda, csak neki valószínűleg én voltam túl fiatal. Nem azért nem megyek oda egy 22 éves lányhoz, mert túl fiatal hozzám, hanem azért, mert félek, hogy ő tartana túl idősnek. (Még akkor is, ha jóval fiatalabbnak nézek ki.)
2010. nov. 29. 10:54
 12/17 2extreme4you válasza:
fekudj le vele...
2010. nov. 29. 11:55
 13/17 A kérdező kommentje:
34/F - szóval azt mondod, h mikor szemezgetünk (mert szoktunk az illetővel), az jelenteti azt, h én is bejövök neki, vagy csak azt akarom hinni? Nem meri mondani, h ha tetszek neki? Mit csináljak vele? Én sem merek kezdeményezni, mert félek, h ennyi idősen túl fiatalnak tartana
2010. nov. 29. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:

34/F

Itt van egy hosszabb válaszom, ami ide is illik:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__13429..

De válaszolok ide is. Amíg nem hívja el az egyik fél a másikat vagy nincs testi kontaktus (csók, szájra puszi, kéz a kézben séta), addig nincs bizonyosság.

A lány barátnőjét először láttam. Lazán odamentem hozzá az első tiszta helyzetben. De a kiszemelt lányhoz már alig bírtam, pedig beszélgettünk már korábban egy keveset.

22-es csapdája. Aki tetszik, ahhoz nehéz odamenni. Aki nem tetszik, ahhoz meg nem akarok.

Én zavarnék el egy 22 éves lányt. Lehet, hogy 5 perc után kiderülne, hogy nem passzolunk, de ez nem az életkortól függ.

2010. nov. 29. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
javítás:Én NEM zavarnék...
2010. nov. 29. 23:22
 16/17 Arobi ***** válasza:

Igen érdekel. Elsőre szexre,mert fiatal kívánatos. Ha komolyabbnak tűnik a lány,akkor elkezdi figyelni a pasi.... Ekkor a figyelem felkeltés a szellemes legyen. A túl gyerekest kerüld,de némi bájosan belefér,,ezt még imádjuk is. Meg kell komolyodni hozzá,fiatalnak,vidámnak lehet lenni,de a nyafogós,csak koncertes,csupa csak diszkós,csak bulist max. arra használjuk,mert másra nem való,sajnos. Ugye ?

üdv Rb/Ró

2015. febr. 15. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez a 10-es, a "szűk lukas" beszólásával, mekkora egy büdös paraszt! Finoman azèrt nyitnék egy szűk lukat abba az okos kis fejedbe...
2016. márc. 26. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!