Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan menő összejönni a partyphotósokkal?
Én nem jönnék össze fotosal, mert minden buliban más a csajuk és valószinűleg otthon a felesége és a gyereke várja.....
De azért tartják menőnek lehet mert akkor sok foton rajta lesz a lány és igy nagy-kis lánynak érzi magát!!!
Én biztos nem jönnék össze ilyen egomajmokkal. Egyébként én is fotós vagyok (vagyis többek között az is) és van pár fotós barátom, de valahogy egyiknek a személyisége sem tetszik. Eddig egy fotóssal sem találkoztam akit kedvelnék, valahogy mind olyan... nem tudom mi rá a jó szó.
Mellesleg én nem járok ilyen helyekre :)))
De a sok kis p.csa összejön bárkivel akinél a sikert, pénzt, csillogást véli felfedezni. És ha azt érzi a pasitól kaphat valamit akkor egyből tapad... aztán meg jól kihasználják őket. De meg is érdemlik.
Én ezt nem is tudtam, hogy menő. Bevallom én a partyfotós munkát nem tartom akkora karriernek, ebből kifolyólag presztízsértéket sem tulajdonítok neki.
Talán a kiscsajok körében lehetnek népszerűek, de azok általában már egy falus dj-re is nagy szemekkel pislognak.
Petranova
Én 16 éves csaj létemre egy partyfotóssal vagyok együtt már lassan 3 hónapja.nem azért vagyok vagyok vele,hogy fotózzon engem,hogy minden buliban minden fotón ott legyek.nem is buliban ismertem meg és nem azért mert fotós.teljesen más a tapasztalatom az itt leirtakhoz képest.ahányszor fotózni megy,tudja jól h várom,és nem a csajokkal foglalkozik,hisz ö engem szeret,és a fotozás jobban érdekli mint h engem megcsaljon.
szerintem.
Lehet kicsit későn írok, de érintett vagyok. Én lassan 1,5 éve vagyok együtt a párommal, aki partyfotózást is vállal a munkája mellé. És nem egomajom, nem tapadnak rá a csajok, mert ha tapadnának annak oka lenne. Mégpedig az, hogy ki is harcolná magának. Ő nem fogdossa a csajokat, nem csinál róluk semmilyen képet, kérésre sem!, amik már durvábbak lennének. Gondolok itt cicivillantásra meg ilyenek. És mindez nem attól függ, hogy partyfotós-e vagy sem, hanem attól, hogy milyen személyiség. Hűséges-e vagy sem, és ki akarja-e használni az alkalmat, vagy sem. Szóval ennyi...és nem buliban ismerkedtünk meg, utólag tudtam meg, hogy ezt is csinálja. Azóta meg már össze is költöztünk és jövőre össze szeretnénk házasodni, el is jegyzett már. Úgyhogy nem általános dolog ez, hogy mindegyikük falja a nőket...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!