Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érti ezt a férfilogikát? (Leginkább pasik válaszát várom)
még nem jöttünk össze...
hát igen az előz barátnőjével 7 évig volt együtt (23 éves lesz a srác) és nagyon nagyot csalódott benne. gondolom ez is benne van a dologban.
szeretne velem ismét elmenni bulizni, és utána megint szeretné, hogy ott aludjak, nem tudom mit tegyek:$
Ha leginkább pasik válaszát várod, legközelebb foglald össze a kérdésed 2 mondatban. :))
Szerintem addig lépj le, amíg jobban bele nem szeretsz.
Ha több ilyen kapcsolata is volt, nem számíthatsz túl sok jó dologra. Tulajdonképpen már most is csak az idődet pazarolja... vagyis kihasznál.
Hát... ez nem kimondottan férfi logika- ez inább hülye.
Vagyis tuti, hogy nem 100-as nála valami, vagy fizikailag, vagy érzelmileg.
A lényeg, hogy szerintem felejtsd el minél előbb.
Nekem egy hete kb ugyanezt mondta egy srác. Ez így sztem is tisztességes, csak épp ő nem tudja, h én mit akarok tőle, komoly kapcsolatot vagy én is csak egy laza szexet. De már nem is fogja megtudni...
Viszont, ha te komoly kapcsolatot akarsz, akkor inkább ne vele.
Lehet, hogy ő maga sem tudja mit akar. Én lány vagyok ugyan, de sokszor érzem azt, hogy nem tudom melyik életforma lenne számomra ideálisabb. Jó lenne valakivel olyan dolgokat csinálni mint amiket írtál. Szóval ha valaki megölelne, magához szorítana, puszilgatna stb. Ezzel szemben az is jó lenne, ha csak szex alapú kapcsolatom lenne valakivel, amiből meg ugye pont ez a fajta intimitás hiányzik. Mert jó lenne az ha ott van mikor szexre vágyom, de ugyanakkor szeretek egyedül lenni, és nem hiányzik hogy valaki "rámtelepedjen", mert én ezt érzem amikor szóba kerül az hogy kapcsolat. A rátelepedést nem feltétlenül negatív értelemben gondoltam, csak hogy nem egyedül vagyok, és a másikat is figyelembe kell vennem, tekintettel kell lennem arra, hogy ő mit szeretne, alkalmazkodni stb. Ez számomra fárasztó.
Ez a kettő teljesen ellentétes, hisz az egyiknek pont az a lényege, hogy van valaki akihez lelkileg is közel kerülsz és vele akarsz lenni minden percben. A másiknak meg az hogy amikor kell ott van de amúgy szabadon éled az életedet.
Szerintem ő se tudja melyiket akarja igazán, ahogy én is képtelen vagyok eldönteni melyik is lenne jobb számomra. De ez nem embertől függ, szal nehogy azt hidd hogy most ez azért van, mert mondjuk te nem vagy elég ahhoz hogy elszánja magát egy kapcsolatra. Ez nem ezt jelenti. Egyszerűen talán saját magát nem érzi késznek egy kapcsolatra, függetlenül attól, hogy ez kivel lenne. Mindenesetre az mindenképpen dicséretes dolog, hogy nem akar téged megbántani. Ezért mondta amit mondott.
Ha meg megd*gott volna és után közli, hogy nem akar semmi komolyat, akkor meg az lenne a baj.
Ki érti a női logikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!