Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van (szinte) minden "csicska" csajnak normális testrészei?
nincs mindegyiknek csak ezek tunnek fel :p h hatulrol tok jo, aztan ha megfordul uuristen. es igy meglepodsz.
es rendszerint akinek emlitesre melto melle van, annak tul nagy a segge, illetve akinek bombasztikus segge van, tul kicsi a melle. mivel olyan nem letezik h csak 1 helyen legyen picit tobb zsir. ugyh xtem orulj annak amid van es ne irigykedj :) a melled+segged meg nohet, de az arcod nem vszinu h sokat valtozna (jo iranyba biztos nem)
ja es ahogy irtad tuti szep lapos hasid van ugyh orulj annak :)
Rossz a kérdés. Így kellett volna: "Miért van (szinte) minden SZERINTEM "csicska" csajnak normális testrészei?"
Válasz meg az lenne, hogy legyen mit kérdezned, ha már úgyis a "csicska" jelzővel illeted azokat a lányokat, akikre irigykedsz...
Attól nem lesz valaki csicska, hogy csúnya. Én is az vagyok, de senki nem tart csicskának.
Idézőjelben sem.
Akinek nem szép az arca, lehet szép más valamije. A világ nem osztható föl szép és csúnya emberekre. Mindenkinek más a szép, különben is.
Egyébként továbbra sem fogtam föl a kérdésed értelmét.
Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!