Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legszebb szerelmi történeted?
Ez egy szomorú történet. Van egy rokona ki folyamatosan ellenem hangolta őt.
Előtte.
-Jaj kedvesem én nem fogom kibírni nélküled, ameddig itt fog nyaralni nálunk és esküszöm megszököm hozzád. -ő
Közben...Egy szórakozó helyen.
-Hééé mi a fenét csinálsz?-én(füvezett, egyáltalán nem vall rá, én pedig kikaptam a kezéből)
-Nem mindegy az neked?Menjünk... azt mondta ne hagyjam őt egyedül. -ő
- miért teszed tönkre az életed?-én
-Nem mindegy az neked? -ő
- Jó a saját életedet úgy teszed tönkre, ahogyan akarod, de nem gondolod, hogy ezzel másét is tönkreteszed?
- Miért? Kiét tenném ezzel tönkre?
- Az enyémet.
-Miért?
- Mert te vagy az életem- ekkor már nagyon kétségbe voltam esve, mire megcsókolt.
Az uncsija nyaralása után, miután elment..
-vége- mondta ő és mindent csak úgy eldobott...Ez kb. már 7 hónapja volt, de én még mindig nem hevertem ki és még mindig próbálom őt visszaszerezni. Lehet hülyeséget csinálok, de nem hiszem el, hogy az a gyönyörű szerelem, mely a miénk volt, csak így ilyen egyszerűen az egyik napról a másikra véget érhet ...Többnyire egy kis boszorkány miatt....
- Ne tedd tönkre az életedet.
Egy beszélgetés este, miközben a csillagokat néztünk...egy nappal az esküvőnk előtt...bár mindketten nagyon fiatalok voltunk én 19 ő 22.
-Az az álnok rabló, az álmok rablója ma egyikőnket sem tudja elcsábítani, hiszen mi már csakis egymást csábítjuk.Idekint a csillagokat nézve oly gyönyörűen tellik az éjszaka
, mintha nem is akarna véget érni,mintha többé már a napsem kellne fel...El tudod hinni, hogy nemsokára összeházasodunk szerelmem?-én.
holnapi napra várva..
-Nehezen, de még mielőtt megtennénk mindenféle képpen szeretnék neked elmondani valamit...-mély lálegzetett vett,látszólag most ő is izgul.Pedig a túlzott izgatottság nem vall rá.
-Rendben.
-Tudod, egész éjjel gondolkodtam.Rajtad ... és arra jutottam, hogy el sem tudom képzelni, hogy mi lenne velem nélküled, ha végleg elvesztenélek, én abba belehalnék.
Az ember csak egyszer adhatja oda valakinek a szeretetét..és én neked adtam....
-Az, hogy veled vagyok számomra az a világ legboldogabb dolga.El sem tudnám képzelni, hogy végül nem veled éljem le az életem,nekem te vagy az igaz szerelmem, és ez ellen,ahogy
én magam sem, senki nem tud tenni.szeretlek,úgy, ahogy vagy és eszem ágában sincs téged megváltoztatni.És, ha te nem szeretnél,és már csak a barátod lehetnék én
azzal is tökéletesen megelégednéd, csak, hogy a közeledben lehessek.És, ha végűl nem én lennék az, akit választasz, csak azt kívánnám, mindegy, hogy kivel csak légy nagyon boldog.
-Szeretlek.
Édesanyám mindig is szigorúan nevelt, és azt mondta esküvő előtt ágybabújni valakivel balszerencsét hoz.Ezuttal mégsem tudtam ellenállni igéző pillantásainak, ami
mindig is levette őt a lábairól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!