Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legszebb szerelmi történeted?
Anyósommal voltam kénytelen együtt enni, akivel ki nem állhatjuk egymást! Egyszer csak szóltam neki:
-ide adnád már a sót?
jött a válasz:
-nesze! bas...
Nem fejezte meg, mert a kaja és a nyál közben fröcsögött ki a szájából, úgy vihogott!
háááááááá, csodálatos volt! Rögtön elélveztem!
Azóta már gyerekeink vannak, persze a nejem azt hiszi, hogy tőle vannak...pszzzt! Ez titok!
Bocsi:)
Csak szomorú vagyok, hogy teli van ilyen történetekkel a net...
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:51
Ez tetszett:)
megdugtam egy padon a barátnőmet... igazán szerelmi volt... majdszétfagytamm=/
125/F és 350/N
Ez egy szomorú történet. Van egy rokona ki folyamatosan ellenem hangolta őt.
Előtte.
-Jaj kedvesem én nem fogom kibírni nélküled, ameddig itt fog nyaralni nálunk és esküszöm megszököm hozzád.
Közben...Egy szórakozó helyen.
-Hééé mi a fenét csinálsz?-én(füvezett, egyáltalán nem vall rá, én pedig kikaptam a kezéből)
-Nem mindegy az neked?Menjünk... azt mondta ne hagyjam őt egyedül.
- miért teszed tönkre az életed?
-Nem mindegy az neked?
- Jó a saját életedet úgy teszed tönkre, ahogyan akarod, de nem gondolod, hogy ezzel másét is tönkreteszed?
- Miért? Kiét tenném ezzel tönkre?
- Az enyémet.
-Miért?
- Mert te vagy az életem- ekkor már nagyon kétségbe voltam esve, mire megcsókolt.
Az uncsija nyaralása után, miután elment..
-vége- mondta ő és mindent csak úgy eldobott...Ez kb. már 7 hónapja volt, de én még mindig nem hevertem ki és még mindig próbálom őt visszaszerezni. Lehet hülyeséget csinálok, de nem hiszem el, hogy az a gyönyörű szerelem, mely a miénk volt, csak így ilyen egyszerűen az egyik napról a másikra véget érhet ...Többnyire egy kis boszorkány miatt....
- Ne tedd tönkre az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!