Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor derül ki, hogy végül is járna-e velem?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem egy lánytól, hogy járna-e velem ( nagyon jó barátságban vagyunk ), és azt mondta, még gondolkodik rajta. Mikor derül ki, hogy mi lesz a válasza?2010. nov. 26. 23:29
1/6 anonim válasza:
Ez nem ilyen kérdez felelek. "Járnál-e velem." Hanem érzelem alapú. Ha vonzódik hozzád és kívánja a társaságod, és te is az övét, az már nevezhető járásnak.
2/6 anonim válasza:
Ez nem jó. Mármint így közvetlenül megkérdezni. Kétségkívűl azonban ez a legtisztább megoldás az igazság kiderítésére.
Ez a gondolkodik rajta szöveg nekem nem tetszik. És neked?
Ez olyan "talán" duma, ami = a nem jelentésével. Ezek a nők.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor elrontottam?
2010. nov. 26. 23:43
4/6 anonim válasza:
Bizony.Ez női nyelven egyértelmű nem.De gondolom nem vagytok idősebbek 14nél,uh egy hét múlva új stratégiával indíthatsz.A buta kérdések helyett csókold meg és kész!
5/6 A kérdező kommentje:
18 vagyok, ez nem jött be...
2010. nov. 27. 11:54
6/6 anonim válasza:
Megkérdezed egy hét múlva.
Majd még egy hét múlva.
Majd még egy hét múlva.
Majd még egy hét múlva, hogy ugye ez nem-et jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!