Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első randin nem túl korai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randin nem túl korai a csók?

Figyelt kérdés

Hello,a kérdésem az,hogy első randiba belefér-e a csók ? Ha meg akar csókolni,engedjem?

Hogy öltözzek fel?

ELegánsan,sexisen,de mégsem kihivóan?

Milyen programokat csináljak,ami érdekes neki is ?

tippeket várok,előre is köszi !

2010. nov. 26. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A randizás szabályai kimondják, hogy a harmadik randiig nem javasolt a csók!

Azt az öltözéket javaslom, amit leírtál.

A program környezetfüggő (melyik város, melyik környék, érdeklődési kör stb)

19/f

2010. nov. 26. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Öltözék ne legyen kihívó se szolid a kettő között.

Csók akkor megengedett szerintem az első randin.. ha már volt róla szó.. esetleg már régebb óta ismeritek egymást, ritkán tudtok találkozni.. de ha közelbe van csak most lenne a randi akkor szerintem hanyagold az 1. randin a csókot!

2010. nov. 26. 19:25
 3/11 anonim válasza:
sztem meg nincs hamar...
2010. nov. 26. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:

első válaszolóval értek egyet!

Ha már most megtörténne nem lenne az igazi.. gondolj bele dumáltok nagyon jól elvagytok és már csak az a kérdés lebeg fönn, hogy vajon h csókol?! és 3 randiigen bőven el lehet rajta fantáziálni, majd jön ami jön.. szerintem ne siesd el

2010. nov. 26. 19:28
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,én is korainak tartom a csókot,mivel két hete ismerem csak és midnen egyes este beszélünk és a csókról is volt már szó,de más elméletben és gyakorlatban is .....

Izgulok .....

2010. nov. 26. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
attól függ,ha vak randi szerintem akkor nem igazán fér bele legalábbis nálam,de ha már régebb óta beszélgettek,vagy netalántán ismered is,akkor szerintem belefér az első randin a csók,de ne vidd túlzásba ,ne hogy azt higgye hogy elsőre már ilyen kapható vagy,sejtelmes csók legyen és ne olyan nyelvlenyelős szerintem,és akkor érdekesnek nem könnyen kaphatónak fog tartani!!!szerintem ne légy kihívó az öltözködésben,a kevesebb néha több,dobd fel az arcod egy fülbevalóval(jah és ne mázolld halálra magad!!),és arra figyelj szerintem hogy harmonizáljanak a színek,és hogy érezd jól magad az adott ruhába,ne hogy egész este azon görcsölj hogy mikor csúszik ide-oda stb..legyél önmagad!!helyszín:Romantikus séta,kávézó ilyesmi!!jó szórakozást remélem tudtam picit segíteni!!!sya
2010. nov. 26. 20:48
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy utolsó válaszolo,igen,tudtál ,izgulok már egyre jobban,de bizom benne,hogy jól fog sikerülni,éljen a spontaneitás:-)

Köszönöm ! :-)

2010. nov. 26. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
ne izgulj,nem kell!!!Menni fog!!!:)(Én beszélek!!!!,én is egy gyomor ideg vagyok ilyenkor,de a végén rájövök hogy felesleges volt az izgulásom!!!!(az utolsó kommentes voltam ismét!!!!:)syaaaa
2010. nov. 26. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
na mi volt?
2010. dec. 6. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Legyel tivatos....:D

hat ha a csaj megkedvel kozeledj hozza...ha meg nem akkor sztem majd a kovetkezo randikon:D

L/17

2010. dec. 11. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!