Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin nem túl korai a csók?
Hello,a kérdésem az,hogy első randiba belefér-e a csók ? Ha meg akar csókolni,engedjem?
Hogy öltözzek fel?
ELegánsan,sexisen,de mégsem kihivóan?
Milyen programokat csináljak,ami érdekes neki is ?
tippeket várok,előre is köszi !
A randizás szabályai kimondják, hogy a harmadik randiig nem javasolt a csók!
Azt az öltözéket javaslom, amit leírtál.
A program környezetfüggő (melyik város, melyik környék, érdeklődési kör stb)
19/f
Szia!
Öltözék ne legyen kihívó se szolid a kettő között.
Csók akkor megengedett szerintem az első randin.. ha már volt róla szó.. esetleg már régebb óta ismeritek egymást, ritkán tudtok találkozni.. de ha közelbe van csak most lenne a randi akkor szerintem hanyagold az 1. randin a csókot!
első válaszolóval értek egyet!
Ha már most megtörténne nem lenne az igazi.. gondolj bele dumáltok nagyon jól elvagytok és már csak az a kérdés lebeg fönn, hogy vajon h csókol?! és 3 randiigen bőven el lehet rajta fantáziálni, majd jön ami jön.. szerintem ne siesd el
Köszönöm a válaszokat,én is korainak tartom a csókot,mivel két hete ismerem csak és midnen egyes este beszélünk és a csókról is volt már szó,de más elméletben és gyakorlatban is .....
Izgulok .....
Nagyon aranyos vagy utolsó válaszolo,igen,tudtál ,izgulok már egyre jobban,de bizom benne,hogy jól fog sikerülni,éljen a spontaneitás:-)
Köszönöm ! :-)
Legyel tivatos....:D
hat ha a csaj megkedvel kozeledj hozza...ha meg nem akkor sztem majd a kovetkezo randikon:D
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!