Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz ha egy srác szőkére festette a haját?
Lányok! Gáz ha egy srác szőkére festette a haját?
És ha jól áll neki?
Szia!
Bocsi, rosszul írtam! Én nem úgy értettem, hogy "szőke" csikókat festett a hajába, hanem az egész haját festi be szőkére!
Csak úgy megjegyzem, szerintem undorító, ha pl:. egy barna hajban szőke csíkokat vannak, akkor vagy szőke legyen az egész, vagy barna.
Most ez az "igen" "nem", nagyon segítség volt srácok!
Köhi. (L) :)
"hogy "szőke" csikókat festett"
Szőke CSIKÓkat? :O lol
Am nekem a szőke hajamban már voltak fekete csíkok... és bejött a csajoknak :P De ezt általánosságban nem lehet mondani vkinek jól áll vkinek nem...
17/F
Hát nekem soha se tetszettek a szőke fiúk. Egy fiú legyen magas, legyen széles válla, legyen sötét haja :]
Mondjuk láttam már olyat, akinek egész jól állt a természetes szőke, de a festett szőke szerintem borzalmas. :$
De hát ha az tetszik, és te úgy érzed jól magad, az én véleményem ne állítson meg. 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!