Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszi egy srác nyomulásnak ha a lány ír neki egy e-mailt?
15-16 éves korba, szitu bnőmnek tanácsot kéne adni és lényeg ismerik egymást de csak így pár szót váltottak de ha írna akk tudna kiröl van szó és azért akarjuk h írjon a srácnak h kiderüljön h mit akar a srác a bnőmtől mm van e esély arra h öszejönnek. Ez nyomulás?
főleg ebbe a korosztályba lévő fiuk és lányok válaszát várom de érdekelne h más szerint ez nyomulás e
és a srác ha akar vmit akor írna ?
i.w.i.w ről van szó mert bnőm bejelölte a srácot és a srác viszajelölte .de hogy legyen tovább?
köszi
hát nem tom azt még nem tudjuk h mit írjon neki de már így a bnőim meg ém is már azon filóztunk h rámenős e meg h mit írjunk hát azt se tudjukxxd
Hát ha a b.nőd és a srác egy suliba járnak akk a b.nőd kérje meg a srácot hogy kísérje haza!
sztem az minden srácnak bejönne (köztük nekem)
16/F
nem az a lényeg h ismerik egymást mm volt egy verseny amin mind a 2-en indultak és ismerik egymást szval tudta h ki az.
én is ezt mondtam h engem ha vki bejelöl én viszajelölöm
am egy suliba járnak
hát nem tom mi lesz
én elmondtam a véleményemet a többi már nem rajtam múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!