Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeret még úgy is, ha csak néha tudunk beszélni?
Ezt így nehéz megmondani, de én pl nem írnék ilyet egy lánynak, ha nem szeretem. Azért jó lenne ha találkoznál is vele időnként, hogy ezt megmondja-e személyesen is.
Amúgy már egy kicsit túlzásnak érzem, amit ír, de hát vannak ilyen érzékeny lelkek is, biztos fontos vagy neki.
telefonon sem tudtok beszélni?Mi mondjuk nem táv kapcsban vagyuk de amikor összejöttünk a párom kötött egy elöfizetést,amivel egymással ingyen beszélünk és a két telefon együtt kb.6000 Ft/hó(de biztos van olcsóbb is).
Nekem ez a szöveg túl nyálas,de gondolom nem eröltetné magát ha nem szeretne.Bár én jobban szeretem ha tudom mi van vele és csak 1-2 mondatban vagy szóban leírja elmondja h. szeret.Szerintem az sokkal közelebb viszi az embert a másikhoz ha tudod mit csinált aznap, mi a terve épp mit csinál, mi történt vele stb.Ha telefonon tudnátok dumálni és ez az egymást közt ingyenes elöfizetésetek lenne,akkor egész nap a szünetekben és szabad percetekben tudnátok beszélni.
Biztos, hogy szeret, de hosszú távon ha nem jön haza nem tudom, hogy fenn tudjátok-e tartani a kapcsolatot.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!