Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még normális srác, vagy mind bunkónak született?
Figyelt kérdés
Nem értem, miért nem találrám egy normális srác? Olyan angy elvárásaim vannak, mert nem akarok bunkókat??? hanem romantikus fiukat??????2010. nov. 24. 19:03
21/30 anonim válasza:
Igen, nagyok az elvárásaid. Mint minden normális emberi lénynek. Persze, h nem találsz senkit. A nagy szerelmek nem 15 évesen érnek utol. Most nagyon keresel, de, ha megtaláltad, már nem is lesz annyira nagy szám. Mert ilyen fiatalon, még neked is izgalmak kellenek, és lássuk be, a romantikus-alkatok, nem azok az extravagányak(tisztelet a kivételnek). És, akik romantikusnak vallják magukat: a ti időtök, majd pár év múlva jön,(ha fiatalok vagytok), mert a lányok rájönnek előbb-utóbb, h kivel érdemes összejönni.
22/30 anonim válasza:
szia! Ha van kedved add meg az msn-ed privátban és beszélhetnénk a témáról! :)
23/30 anonim válasza:
Én ugyanaezt a keresem csak lányban.mesélj magadról,egy keveset..:)
24/30 kooska100 válasza:
Én sztem norm vagyok mert több a lány barátom mint a fiu és sokan féltékenyek ezért,de engem nem zavar.Az osztálytársaim szerint sokkal jobb fej vagyok mint a többi fiú mert velem órákig képesek beszélni én meg meghallgatom őket.
25/30 anonim válasza:
Megtaláltalak :P
írj privit :)
16/f
26/30 anonim válasza:
Tisztelt kérdező!
Egyetlen fiú sem születik bunkónak, csak azzá válnak.
Sokan pedig pontosan azért, mert manapság erre van igény. Egy rendes, normális srác a kutyának nem kell. Úgyhogy fejezd be a rinyálást, mert ti, lányok teremtettétek a bunkó fiúkat, bármennyire is nehéz beismerni!
27/30 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
nos, ezeket egy olyan lánynak írjátok aki ilyet keres....szóóval..."
Szóval?? ;)
28/30 A kérdező kommentje:
elöször is én nem tettem senkit bunkóvá...soha nem bántottam meg senkit, csak engem ők...másodszor szóval: nekem hijába mondjátok, h a lányok nem szeretik a romantikus srácokat..én nagyon is..ennyi
2010. dec. 3. 17:21
29/30 anonim válasza:
Én nem vagyok bunkó és romantikus vagyok,de észre se veszi senki,csak ha kinyitom a számat és hülyén viselkedek(igen ritkán van ilyen:) arra buknak a csajok általában F/19
30/30 A kérdező kommentje:
Azt hiszem srácok elég rossz helyen lehettek, mert erre felé nincsenek ilyen lányok...legalább is azok akikkel körbe veszem magam asszem nem ilyenek...én tuti nem vok az
2010. dec. 14. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!