Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még normális srác, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még normális srác, vagy mind bunkónak született?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért nem találrám egy normális srác? Olyan angy elvárásaim vannak, mert nem akarok bunkókat??? hanem romantikus fiukat??????
2010. nov. 24. 19:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok én is. Legalábbis a környezetem annak tart. De volt már olyan is aki megjegyezte, hogy túlságosan komoly vagyok...és ezt inkább lenézően mondta. Velem csak egy baj van, hogy túl félénk vagyok.
2010. nov. 24. 19:24
 12/30 A kérdező kommentje:
Remek akk már tudhatom van...de rám nem találnak! miért?????
2010. nov. 24. 19:25
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
2 odik vagyok.. hát.. sok lány mondja ezt.. de én meg normális lányt nem találok..
2010. nov. 24. 19:29
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert akárcsak belőlünk, úgy a hozzád hasonló lányokból is kevés van...nagyon...talán kevesebb, mint belőlünk, fiúkból.
2010. nov. 24. 19:29
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Sztem fiatalabb korosztályban ezek a fiúk nagyon félénkek és nem mernek még közeledni, csak a nagymenők mennek oda hozzád. Idő kell, amíg a "normálisabb" fiúid felnőnek, összeszedik magukat és odamennek hozzád. De ehhez az kell, hogy te is "normális" lány legyél és ne jöjj össze minden nagymenővel, mivel egy normális fiúnak sztem sértené az önbecsülését, egy ilyen lány és nem kezdene már veled.
2010. nov. 24. 19:30
 16/30 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok..és még véletlenül se keresek a korosztályomban...csak idősebbet...és a bunkók se jönnek oda hozzám úgy, mert mindenki tudja h nem bírom őket...
2010. nov. 24. 19:32
 17/30 anonim válasza:
Itt vagyok én is. elv azt mondják h aranyos vagyok és nem baszok át senkit csak kicsit nem tudom miért de egy kicsit félős vagyok. De alapjáraton nagyon rendes mind addig amég meg nem adják rá az okot. Ezért is rossz mert ezért sok lány csak át vert.
2010. nov. 24. 20:10
 18/30 anonim ***** válasza:
50%
Én is pl rendes vagyok... eddzek rendszeresen van testem is és van barátnőm is aki pl nembecsül meg eléggé... romantikus vagyok nemérdekel h más fiúk mit mondanak rám mert nekem az a lényeg h ne legyek formasrác :D Mondjuk én olyan vagyok, hogyha egyszer megbántanak nagyon akkor azt soha nemfelejtem el bármi is történjen! Lehet bennem ez a nagy baj..
2010. nov. 24. 20:13
 19/30 anonim válasza:
2010. nov. 24. 20:35
 20/30 west01 ***** válasza:

kedves kérdező és kedves kommentelők!

véleményem szerint ez a kérdés nagyon összetett dolog.

pl: -lehet valaki úgy is bunkó hogy nem is tud róla. akár viccekkel is lehetünk bunkók.

-és lehetünk tudatosan is azok! de akik szándékosan bántanak másokat azokat általában máskor és máshol (ált.suli,középsuli,kollégium) bántották.

és nem csk testileg lehet valakit bántani. és most élvezi hogy ő tiporhat el másokat.

és itt a saját esetem.

22 éves vagyok és suliba járok. minden nap autóval megyek. hogy értsétek egy vw eosal.

már ezért mindenki egy bunkónak tart. ezt tetőzi hogy a suli legjobb csajával (annak tartott) járok.

mindenki egy elkényeztetett újgazdag tahónak tart.

mikor véletlenül szóba elegyedek valakivel akkor a beszélgetés végén mindig ugyan az a mondat hangzik el. "én nem ilyennek gondoltalak téged, tök normális vagy"

ezzel arra akarok kilyukadni hogy senki ne ítéljen elsőre!!!

2010. nov. 24. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!